Cum ne va afecta Luna Plină în Rac din 12 ianuarie

luna plina deasupra padurii

Săptămâna 9-15 ianuarie va fi marcată de evenimente astrologice majore, dintre care cel mai important este formarea Lunii Pline în Rac, pe 12 ianuarie. Luna Plină în Rac își va face simțită prezența în viața tuturor nativilor, indiferent de zodie.

Iată, așadar, ce sectoare ale vieții vor fi influențate de acest eveniment astrologic.

BERBEC

Luna Plină în Rac va influența, în cazul vostru, sectorul familiei și al locuinței. Pentru voi, urmează o perioadă în care veți realiza cât de importantă este familia pentru voi.

Nu este exclus să aveți ceva remușcări cauzate de faptul că v-ați îndepărtat destul de mult de membrii familiei în ultimii ani. Este momentul să reînnodați relațiile și să vă reîncărcați bateriile în mijlocul lor.

Este o săptămână favorabilă accesării unui credit imobiliar sau reamenajării locuinței.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină din 12 ianuarie va influența sectorul comunicării, al drumurilor și al relației cu familia. Urmează o perioadă în care veți avea de rezolvat o serie de probleme financiare cu unii membri ai familiei. Veți da dovadă de mult simț practic în ceea ce privește chestiunile financiare. Drept urmare, o perioadă n-ar trebui să mai aveți probleme cu banii.

Pentru că stați foarte bine la capitolul comunicare, încercați să vă rezolvați problemele care au rămas nerezolvate cu partenerul de viață sau cu familia. Astrele vă ajută să găsiți înțelegere din partea lor.

GEMENI

Probleme cu banii! Cam așa s-ar putea rezuma, pentru voi, săptămâna care începe. Luna Plină în Rac va afecta sectorul banilor și este posibil să nu puteți gestiona cum trebuie o sumă de bani.

Există, așadar, posibilitatea să pierdeți bani, orice ar însemna această pierdere. Îi puteți scăpa din buzunar, vă pot fi furați, puteți fi escrocați sau convinși să investiți în lucruri care clar nu fac cât vi se cere. Fiți, așadar, cât se poate de precauți!

RAC

Luna Plină în Rac vă va influența puternic personalitatea. Ați putea intra relativ ușor în conflicte cu partenerul, familia sau colegii din cauza puseelor de personalitate. Pe cât puteți, încercați să vă țineți departe de ele. Faceți-vă un abonament la masaj sau la piscină și relaxați-vă! Chiar aveți nevoie de așa ceva.

Veștile nu sunt bune nici în sectorul financiar! Pot apărea cheltuieli neprevăzute care să vă destabilizeze bugetul. Din fericire, e o situație trecătoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal