Cum ne va afecta Luna Plină în Rac din 12 ianuarie

luna plina deasupra padurii

luna plina deasupra padurii

Săptămâna 9-15 ianuarie va fi marcată de evenimente astrologice majore, dintre care cel mai important este formarea Lunii Pline în Rac, pe 12 ianuarie. Luna Plină în Rac își va face simțită prezența în viața tuturor nativilor, indiferent de zodie.

Iată, așadar, ce sectoare ale vieții vor fi influențate de acest eveniment astrologic.

BERBEC

Luna Plină în Rac va influența, în cazul vostru, sectorul familiei și al locuinței. Pentru voi, urmează o perioadă în care veți realiza cât de importantă este familia pentru voi.

Nu este exclus să aveți ceva remușcări cauzate de faptul că v-ați îndepărtat destul de mult de membrii familiei în ultimii ani. Este momentul să reînnodați relațiile și să vă reîncărcați bateriile în mijlocul lor.

Este o săptămână favorabilă accesării unui credit imobiliar sau reamenajării locuinței.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină din 12 ianuarie va influența sectorul comunicării, al drumurilor și al relației cu familia. Urmează o perioadă în care veți avea de rezolvat o serie de probleme financiare cu unii membri ai familiei. Veți da dovadă de mult simț practic în ceea ce privește chestiunile financiare. Drept urmare, o perioadă n-ar trebui să mai aveți probleme cu banii.

Pentru că stați foarte bine la capitolul comunicare, încercați să vă rezolvați problemele care au rămas nerezolvate cu partenerul de viață sau cu familia. Astrele vă ajută să găsiți înțelegere din partea lor.

GEMENI

Probleme cu banii! Cam așa s-ar putea rezuma, pentru voi, săptămâna care începe. Luna Plină în Rac va afecta sectorul banilor și este posibil să nu puteți gestiona cum trebuie o sumă de bani.

Există, așadar, posibilitatea să pierdeți bani, orice ar însemna această pierdere. Îi puteți scăpa din buzunar, vă pot fi furați, puteți fi escrocați sau convinși să investiți în lucruri care clar nu fac cât vi se cere. Fiți, așadar, cât se poate de precauți!

RAC

Luna Plină în Rac vă va influența puternic personalitatea. Ați putea intra relativ ușor în conflicte cu partenerul, familia sau colegii din cauza puseelor de personalitate. Pe cât puteți, încercați să vă țineți departe de ele. Faceți-vă un abonament la masaj sau la piscină și relaxați-vă! Chiar aveți nevoie de așa ceva.

Veștile nu sunt bune nici în sectorul financiar! Pot apărea cheltuieli neprevăzute care să vă destabilizeze bugetul. Din fericire, e o situație trecătoare.

LEU

Luna Plină din 12 ianuarie vă va influența sectorul sănătății și al serviciului. Iar veștile nu sunt neapărat bune. Vă puteți confrunta cu o varietate de afecțiuni, de la răceli banale până la afecțiuni cronice. Este o perioadă bună pentru un control de rutină la medic.

La locul de muncă, vă puteți confrunta cu sarcini ceva mai dificile. Înarmați-vă cu răbdare și cu calm și veți vedea că veți reuși să descurcați ițele. Nu este exclus ca unii colegi să vă împiedice mai mult decât să vă ajute. Mulțumiți-le pentru ajutor și sugerați-le că vă descurcați mai bine singuri.

FECIOARĂ

Pentru voi, începe perioada culegerii roadelor. După munca epuizantă pe care ați depus-o în anul ce tocmai s-a încheiat, a venit momentul să vă primiți răsplata. Luna Plină în Rac se formează pe casa proiectelor pe termen lung și anunță demararea unor proiecte extrem de avantajoase pentru voi din punct de vedere financiar.

De asemenea, sectorul prietenilor este și el influențat de Luna Plină din 12 ianuarie. Probabil că, în ultima vreme, din cauza sarcinilor de serviciu care v-au copleșit, v-ați îndepărtat de ei. Este momentul să reluați relațiile. Este probabil ca unii dintre ei să aibă mare nevoie de ajutorul și de sfatul vostru.

BALANȚĂ

Luna Plină se formează, în cazul vostru, pe casa carierei. Așadar, începând cu data de 12 ianuarie, apar oportunități noi în sectorul profesional. Puteți avea de ales între mai multe proiecte de care să vă ocupați in viitor, puteți fi avansați la actualul loc de muncă sau puteți primi propuneri pentru joburi noi, mai bine remunerate, dar care să implice responsabilități mai mari.

De asemenea, nativii aflați în șomaj au șanse să-și găsească un loc de muncă. De asemenea, este o perioadă favorabilă demarării unor afaceri mici.

SCORPION

În ce vă privește, Luna Plină în Rac din 12 ianuarie își va exercita influența pe casa călătoriilor lungi și a filosofiei de viață. Poate apărea oportunitatea unei călătorii în străinătate, în interes de serviciu sau la studii. Totodată, este posibil să se producă o apropiere de membrii familiei stabiliți în străinătate, să reluați legături cu rude aflate departe, despre care nu mai știați nimic.

Urmează o perioadă în care veți munci mai mult decât de obicei, iar recompensele se vor lăsa așteptate. Vor apărea la un moment dat, însă, din păcate, nu atât de repede pe cât v-ați dori.

SĂGETĂTOR

Luna Plină se va forma pe casa banilor pe care îi aveți în comun cu partenerul de viață. Totodată, poate fi vorba despre o moștenire de pe urma căreia să intrați în posesia unei sume importante de bani. În egală măsură, poate fi vorba despre obținerea unui credit bancar care vă va ajuta nesperat de mult să vă rezolvați probleme cu banii, care v-au copleșit în ultima vreme.

Ceea ce putem afirma cu siguranță este că, pentru voi, începe o perioadă a schimbărilor în mai multe sectoare ale vieții, o perioadă care va marca încheierea unor etape și trecerea la un nivel superior.

CAPRICORN

Luna Plină în Rac se va forma pe casa relației de cuplu, ceea ce înseamnă că relația voastră va trece la un alt nivel. Pentru unii Capricorni, Luna Plină vine cu oficializarea relației, pentru alții cu despărțiri, iar pentru cea de-a treia categorie, cu vestea apariției unui moștenitor.

Urmează o perioadă în care sectorul comunicării este foarte bine aspectat, astfel încât mulți dintre voi vor reuși să-și rezolve problemele apărute în trecut din cauza lipsei de comunicare. Fie că este vorba despre relația de cuplu, relația cu membrii familiei sau de cea cu colegii de serviciu, puterea voastră de convingere va fi foarte mare și veți putea obține cam tot ce vă veți pune în minte.

VĂRSĂTOR

Luna Plină în Rac va influența, în cazul vostru, sectorul muncii și cel al sănătății. În ceea ce privește sectorul profesional, se anunță încheierea unei etape și trecerea la un alt nivel. Acest lucru se traduce prin schimbarea locului de muncă sau printr-o promovare. Oricum, beneficiile financiare vor fi majore, iar responsabilitățile… pe măsură.

Mare atenție la starea de sănătate. Sunteți predispuși la afecțiuni cronice. Nu este nimic grav, dar tot mai bine ar fi să le preveniți. Un control de rutină la medic ar fi mai mult decât bine-venit.

PEȘTI

Luna Plină care se va forma în zodia Racului pe 12 ianuarie vă va influența în sectorul relației cu persoana iubită. Urmează o perioadă în care vă veți analiza relația de cuplu și veți trage concluziile. Este o perioadă a schimbărilor. Fie veți realiza cât de importantă este jumătatea voastră pentru voi și de acum încolo veți face tot ce ține de voi pentru a asigura bunul mers al relației, fie veți realiza că relația în care sunteți implicați nu este ceea ce vă doriți și îi veți pune capăt. Aveți încredere că deciziile voastre vor fi cele corecte.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal