Cum ne va afecta Luna Plină în Rac din 12 ianuarie

LEU

Luna Plină din 12 ianuarie vă va influența sectorul sănătății și al serviciului. Iar veștile nu sunt neapărat bune. Vă puteți confrunta cu o varietate de afecțiuni, de la răceli banale până la afecțiuni cronice. Este o perioadă bună pentru un control de rutină la medic.

La locul de muncă, vă puteți confrunta cu sarcini ceva mai dificile. Înarmați-vă cu răbdare și cu calm și veți vedea că veți reuși să descurcați ițele. Nu este exclus ca unii colegi să vă împiedice mai mult decât să vă ajute. Mulțumiți-le pentru ajutor și sugerați-le că vă descurcați mai bine singuri.

FECIOARĂ

Pentru voi, începe perioada culegerii roadelor. După munca epuizantă pe care ați depus-o în anul ce tocmai s-a încheiat, a venit momentul să vă primiți răsplata. Luna Plină în Rac se formează pe casa proiectelor pe termen lung și anunță demararea unor proiecte extrem de avantajoase pentru voi din punct de vedere financiar.

De asemenea, sectorul prietenilor este și el influențat de Luna Plină din 12 ianuarie. Probabil că, în ultima vreme, din cauza sarcinilor de serviciu care v-au copleșit, v-ați îndepărtat de ei. Este momentul să reluați relațiile. Este probabil ca unii dintre ei să aibă mare nevoie de ajutorul și de sfatul vostru.

BALANȚĂ

Luna Plină se formează, în cazul vostru, pe casa carierei. Așadar, începând cu data de 12 ianuarie, apar oportunități noi în sectorul profesional. Puteți avea de ales între mai multe proiecte de care să vă ocupați in viitor, puteți fi avansați la actualul loc de muncă sau puteți primi propuneri pentru joburi noi, mai bine remunerate, dar care să implice responsabilități mai mari.

De asemenea, nativii aflați în șomaj au șanse să-și găsească un loc de muncă. De asemenea, este o perioadă favorabilă demarării unor afaceri mici.

SCORPION

În ce vă privește, Luna Plină în Rac din 12 ianuarie își va exercita influența pe casa călătoriilor lungi și a filosofiei de viață. Poate apărea oportunitatea unei călătorii în străinătate, în interes de serviciu sau la studii. Totodată, este posibil să se producă o apropiere de membrii familiei stabiliți în străinătate, să reluați legături cu rude aflate departe, despre care nu mai știați nimic.

Urmează o perioadă în care veți munci mai mult decât de obicei, iar recompensele se vor lăsa așteptate. Vor apărea la un moment dat, însă, din păcate, nu atât de repede pe cât v-ați dori.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal