Cum ne influențează lumânările din casă starea de spirit

lumanarile influenteaza starea de spirit

În religia creștină, aproape că nu există ritual fără ca lumânarea să nu se afle în centrul atenției. Aceste obiecte simple sunt încărcate de semnificație și pot modifica starea de spirit oricui se află în preajma lor. 

Dacă în trecut lumânările erau folosite doar cu prilejul anumitor sărbători, în zilele noastre foarte multe persoane optează pentru aceste obiecte atunci când își decorează locuința. Specialiștii în feng shui sunt de părere că lumânările pot influența în mod considerabil  starea de spirit a unei persoane, mai ales dacă sunt plasate în anumite zone strategice din casă.  Lumânările sunt cele care emit în atmosferă energia pozitivă a focului,  prin lumina și căldura lor.  Mai mult, ceara care se scurge în momentul în care o lumânare este aprinsă are un efect hipnotic asupra organismului, acest lucru influențând în mod considerabil modul în care  trăim anumite emoții.

Pentru a obține rezultatele pe care le dorim este foarte important să plasăm lumânările în anumite zone din locuință.

1. Pentru a obține mai multă expresivitate

Dacă treci printr-o perioadă în care îți dorești să fii mai expresivă și vrei să socializezi mult mai ușor cu cei din jurul tău, tot ce trebuie sa faci este să plasezi mai multe lumânări în partea de sud a casei tale.

2. Pentru o relație solidă

O relație solidă se bazeză foarte mult pe încrederea între parteneri.  Dacă vrei să creezi o atmosferă intimă  și care să te ajute în relația de cuplu, poți pune două lumânări în partea de sud-vest a casei.  Aceste lumânări vor degaja o atmosferă caldă și vă vor ajuta să vă îndepliniți țelul.

3. Pentru mai multă obiectivitate

Dacă obiectivitatea este un lucru pe care trebuie să îl bifezi, asigură-te că ai măcar o lumânare în partea de nord-est a locuinței.

4. Pentru un plus de romantism

Lumânările sunt ca o definiție nescrisă a romantismului. Dacă vreți să vă simțiți mai romantici, puneți două lumânări în partea de vest a casei, dar aveți grijă ca suportul să fie realizat din lut. Combinația dintre lut și lumânare vă va ajuta să aveți o relație armonioasă.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum să îți decorezi casa cu minimum de efort

Cum să îți poziționezi patul din dormitor pentru a rezolva problemele din relația ta

Cum să scoți mirosul neplăcut din prosoapele tale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro