Cum mai arată sora Cecilia din celebra telenovelă „Îngerașul”? Lisette Morelos de nerecunoscut

Lisette Morelos s-a născut în Mexico City, Mexic la 21 mai 1978 și ulterior s-a mutat în Canada. În 2005 s-a căsătorit cu regizorul John Bainbridge, însă mariajul lor a durat șapte ani și au divorțat în 2012.

Avea doar 17 ani când a debutat în telenovela alături de Maribel Guardia și Joan Sebastian în Tu u Yo în rolul Linda Lopez. Cel mai remarcabil rol al său a fost în „Îngerașul' („Carita de Angel) când a interpretat-o pe sora Cecilia Santos de Larios. Aceasta se afla la o mănăstire și s-a îndrăgostit de Luciano (Miguel de León), tatăl simpaticei Dulce Maria (Daniela Aedo). Pentru acest rol a primit Premiul Sol de Oro pentru cea mai bună actriță.

imgSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Ea se declară o persoană „ciudată, iubitoare a filmelor de groază, activistă pentru drepturile animalelor și dependentă de artele marțiale'. Dar, de asemenea, încă din copilărie, a simțit o pasiune pentru lumea artistică.

Primul ei contact cu camerele de filmat a fost când era foarte tânără, făcând reclame la televizor, în timp ce lua lecții de canto. Când avea doar 12 ani, fiind conștientă de vocația sa, s-a înscris la Centrul de Educație Artistică, la fel ca majoritatea actorilor Televisa.

După ce a părăsit platourile de filmare Televisa, s-a stabilit la Miami pentru a căuta noi orizonturi profesionale:

„Nu-mi place să fiu„ căsătorită' cu o singură companie de producție. O vreme am iubit Televisa și am fost fericită, dar acum sunt fericită și la Telemundo. Am mai multe oportunități de a fi văzut de diferite audiențe și asta mă ajută foarte mult în cariera mea'.

Cum arată Lisette Morelos în 2021?

La aproximativ 20 de ani de la finalizarea filmărilor telenovelei „Carita de Angel', Lisette Morelos arată de parcă ar fi găsit elixirul tinereții. La cei 43 de ani pe care îi va împlini curând, frumoasa actriță arată impecabil, cu un trup tras parcă prin inel, cu același chip angelic ce a cucerit o lume întreagă.

Foto: Instagram, A1.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete