Thalia pune „cărțile pe masă” încurajând femeile din întreaga lume

Thalia a postat pe rețelele de socializare un mesaj de încurajare pentru femeile din întreaga lume. Acesta a venit însoțit de câteva fotografii în care își arată silueta spectaculoasă.

Pe contul său de Instagram, unde are peste 17 milioane de urmăritori, cântăreața în vârstă de 49 de ani a precizat că este timpul să dispară etichetele și acuzațiile împotriva femeilor.

„A spune că o femeie trebuie să se comporte într-un anumit mod pentru a fi distinsă și a fi clasificată drept doamnă este un gând prea limitat. Femeia este proprietara și amanta corpului, intelectului și puterii sale. Femeia este totul într-un singur corp, în ea universul în sine, este conținut plin de constelații nelimitate. Sunt împotriva etichetelor care ni s-au atârnat de ani de zile cu foarfeca libertății și respectului', a scris Thalia în luna femeilor.

ThaliaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Artista mexicană militează pentru drepturile femeilor din întreagă lume, susținând că acestea trebuie respectate nu doar prin vorbe, ci și prin fapte. De asemenea, ea este de părere că lumea, în sine, este în schimbare, iar această schimbare are loc chiar dacă suntem sau nu de acord.

Thalia este căsătorită de mai bine de 20 de ani cu producătorul muzical Tommy Mottola și au împreună doi copii, Sabrina și Matthew. Ea și-a manifestat indignarea asupra discriminării femeilor susținând că femeile pot fi orice își doresc ele, iar pe rețelele de socializare se pot exprima liber.

„Sunt o doamnă, o mamă, o soție, o femeie de afaceri, un CEO respectat al companiilor mele și sunt o cântăreață care poate interpreta și melodiile de dragoste și de inimă, ca melodii pline de conținut sexy și provocator. Sufletul meu poate interpreta și melodii pentru copiii care joacă partea maternă, cum vocea mea poate cânta laude de recunoștință față de Dumnezeu', a mai scris artista pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete