Cum își ține Șerban Copoț copilul departe de fast food? Toți părinții trebuie să știe sfatul cântărețului

Serban CopotSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Șerban Copoț a povestit cum decurge experiența lui de tată a doi băieți în cadrul seminarului inițiat de Ela Crăciun, Tatăl – Asul din mânecă', derulat în cadrul seriei de evenimente „Super Mame cu Super Puteri'.

Cunoscutul artist și prezentator TV s-a confesat spectatorilor și celor peste 100.000 de oameni care au urmărit transmisia live pe facebook spunând cât de greu i-a fost în primele luni de viață ale celor doi copii ai săi, Tedi și Alexandru, și cum reușește să îl convingă pe cel din urmă să mănânce sănătos și să stea departe de mâncarea de tip fast food.

„Un copil nu vine pe lume cu manual de utilizare și este de datoria părinților să învețe să îl crească și să îl formeze frumos. Bărbatul este bine să fie foarte prezent în viața familiei, să își ajute partenera, astfel încât aceasta să aibă un confort psihic și să fie conștientă că se poate baza pe partener în acea perioadă plină de provocări. Noi îi creștem pe cei mici, nu avem bonă și nici bunicii alături și ne descurcăm bine. Eu fac treburi în casă, și de femeie și de bărbat. Băiatul meu învață de la mine lucruri bărbătești și să se descurce în viață, un pachet de valori important pentru viitorul bărbat. Îl cresc cu un respect important și profund vizavi de mama și de fete în general', a declarat Șerban Copoț.

Cum s-a schimbat viața lui Șerban Copoț după ce a devenit tată?

Șerban Copoț a povestit cu sinceritate că venirea pe lume a celor doi copii a cimentat și mai bine relația cu soția lui.

„Orice încercare a vieții sudează un cuplu. Noi am trecut peste tot. Copiii au cimentat relația noastră. M-am implicat cât de mult în creșterea celor mici. Eu le-am făcut, spre exemplu, prima băiță', a spus prezentatorul TV.

Gazda Ela Crăciun, la rândul ei mamă a doi copii, a fost curioasă să afle cum reușește Șerban să îl convingă pe băiatul lui în vârstă de 5 ani să mănânce sănătos și să stea departe de mâncarea de tip fast food.

„Deocamdată îmi reușește pentru că Tedi stă cel mai mult timp acasă și mănâncă ce este gătit de părinți. Când ieșim în oraș am grijă să mănânce supă, ciorbă, mâncare gătită. Niciodată mâncare semipreparată sau de tip fast food. Foarte rar băuturi carbogazoase, iar o acadea rar, ca premiu. Sunt sever când e vorba de junk food. Ca să mănânce ce e sănătos, îi spun povestea mâncării, găsim partea ei pozitivă. Ca să continue să mănânce după ce gustă, ne jucăm și îi zic că mai are loc în burtică pentru ce mai e în farfurie. Trebuie să înțeleagă că e importantă mâncarea sănătoasă. Când o să ceară să mergem la fast food voi avea grijă să îi descriu ,âncarea și să înțeleagă cât de proastă este', a mai spus Șerban.

A fost cea de-a treia ediție a acestei campanii inițiată de Ela Crăciun, prin care vedeta TV își propune să vină în ajutorul părinților și viitorilor părinți cu informații noi și utile, pe diverse teme, oferite de specialiștii și vedetele invitate.

La edițiile precedente au fost invitați Carmen Negoiță, Giulia Anghelescu, fosta semifinalistă de la MasterChef, Patricia Iordache, un nutriționist și un life coach.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Șerban Copoț, deschide galeria foto de mai sus!

Citește și:

Povesta emoționantă a lui Salvador Sobral, câştigătorul Eurovision 2017. Nu poate sta mai mult de 2 săptămâni fără medici

Amalia Enache: De Ziua Tatălui, îi voi face o surpriză tatălui fetiței noastre. Poate îi va spune pentru prima oară 'tată'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete