Cum își protejează Anamaria Prodan părul?

Anamaria Prodan-Reghecampf (47 de ani) a vorbit recent despre cum își protejează părul purtând peruci, dar și despre cum se simte cum nu se poate de bine în propriul corp, deși se apropie de vârsta de 50 de ani.

Cum își protejează Anamaria Prodan părul?

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci de diferite culori, să mi le schimb mereu.

Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de stiliști îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr.

Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a povestit Anamaria Prodan, pentru Libertatea.

„În momentul de față, sunt OK cu imaginea mea. Ce-i drept, am mai pus vreo 2-3 kilograme, pentru că, în perioada Sărbătorilor, am mâncat, dar nu am niciun fel de problemă.

Mă simt bine în pielea mea. Chiar mă distrez că în curând împlinesc 50 de ani, iar la 50 de ani o să fac o ședință foto, așa, să răsune Europa, nu România”, a mai spus Anamaria.

Cum fac față Anamaria Prodan și soțul ei distanței? 

Întrebată dacă nu-i este greu să stea departe de familie, impresara a răspuns: „Noi am fost dintotdeauna o familie ieșită din tipare, tocmai pentru că am fost, aproape dintotdeauna, împărțiți pe continente diferite.

Suntem obișnuiți și ăsta este ritmul nostru. Atunci când ne întâlnim cu toții, trebuie să străbatem mii de kilometri ca să ne vedem, din SUA, Germania, Emiratele Arabe, România.

Nu e ușor, dar noi cu asta suntem obișnuiți. Știm să ne bucurăm la maximum de fiecare moment pe care-l petrecem împreună”.

Anamaria Prodan este mama a două fiice, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, primul ei soț.

Vedeta mai are un fiu, Laurențiu sau Reghe Junior, alături de actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf (43 de ani). Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

Ea trebuia să o joace pe Rose în Titanic! Ce mare actriță a refuzat celebrul rol și care este motivul?

Se repetă istoria! Ce poreclă a primit Kate Middleton? Totul are legătură cu prințesa Diana

Primele fotografii cu fetița cuplului Enrique Iglesias și Anna Kournikova. Când a venit micuța pe lume?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete