Lili Sandu a primit 1 șansă din 100 să rămână însărcinată înainte de a afla că va deveni mamă: „Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări”

Lili Sandu și Silviu ȚoluSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița Lili Sandu (40) şi modelul Silviu Ţolu (28) vor deveni părinţi în mai puţin de jumătate de an.

Lili Sandu a primit 1 șansă din 100 să rămână însărcinată înainte de a afla că va deveni mamă: „Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări”

În momentul în care s-au decis că vor să întemeieze o familie, însă, medicii le-au dat 1 șansă din 100.

„Era o zi rece și înnorată de noiembrie – exact cum mă simțeam și eu atunci când am ieșit din clinică.

Aveam atât de multe nedumeriri și întrebări: «De ce tocmai noi?»; «Există cumva un criteriu prin care sunt aleși cei care nu pot procreea natural?»;

«De ce alții care nici măcar nu-și doresc să aibă un copil sunt binecuvântați și noi nu?»; «Doamne, cu ce am greșit?»”, așa începe mesajul actriței, de pe blogul personal.

„«Posibil să fie nevoie de un donator, ați fi pregătiți?»”, le-a mai spus medicul. „Cuuum? Cum naiba să mă întrebi așa ceva?

Cum să fim pregătiți să creștem un copil care are o informație genetică a altui bărbat?? Cum oare ar putea Silviu trăi cu acest lucru?”, mai scrie Lili.

Actrița, afectată de comentariile de pe rețelele sociale: „Eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil?» «Ce mai aștepți la vârsta ta?»”

„În tot acest timp masca de fericire era ON, dar numai eu știu ce era în sufletul meu la fiecare comentariu de pe rețelele de socializare în care eram trasă la răspundere: «Nu faci și tu un copil?»; «Ce mai aștepți la vârsta ta?».”

„Următoarele analize erau îmbucurătoare și deja trecusem la planificarea unei fertilizări in vitro care ne doream să aibă loc undeva prin februarie-martie și nu era nevoie de un donator.

Eram atât de fericiți încât chiar dacă pe mine mă cam speria ideea și tot procesul acesta al FIV (injecții cu hormoni etc.), speranța că vom avea un copil era mai presus de orice frică. (…)

Știți proverbul Viața bate filmul? În dimineața zilei de 15 decembrie, cu un test de sarcină în mână, plângeam de fericire, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru acest miracol pe care eu și Silviu îl primisem în dar.”

Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt împreună de aproape cinci ani, iar diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediement pentru pereche.

Cum s-au cunoscut Lili Sandu și Silviu Țolu?

Cuplul nu se fereşte să vorbească despre începutul poveştii lor de dragoste şi nici să dezvăluie care este secretul unei relaţii fericite.

„Ea a venit cu o prietenă în Istanbul, iar eu munceam acolo, făceam documentare pentru blogul meu.

Acolo ne-am cunoscut. Ştiam vag despre ea şi lucrul ăsta m-a ajutat foarte mult. Ştiam că fusese cântăreaţă şi actriţă.

Nu ne-am ascuns, ci am vrut să fim discreţi”, a început Silviu povestea, în platoul emisiunii Vorbeşte lumea, difuzată de Pro TV, relatează Click!.

„Eram spontani amândoi, era o energie foarte frumoasă. M-a cărat după el 10 kilometri pe jos, prin bazar.

Noi nu am simţit diferenţa de vârstă. Când alţii au pus-o în prim plan, asta m-a făcut să fiu reticentă.

Este o diferenţă de 12 ani între noi. Intuiţia mea a fost să-mi deschid inima şi asta am făcut şi îi sfătuiesc pe toţi să facă asta, dacă simt.

Imediat după Istanbul, ne-am reîntâlnit în România. M-a invitat la o cafea sau la un ceai verde, nu ştiu ce beam pe atunci.

Apoi, au venit tot felul de vacanţe, şi prietenia s-a transformat în dragoste”, a adăugat Lili.

Foto: Instagram

Citește și:

Ea trebuia să o joace pe Rose în Titanic! Ce mare actriță a refuzat celebrul rol și care este motivul?

Se repetă istoria! Ce poreclă a primit Kate Middleton? Totul are legătură cu prințesa Diana

Primele fotografii cu fetița cuplului Enrique Iglesias și Anna Kournikova. Când a venit micuța pe lume?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete