Cum îi cucerea Zina Dumitrescu pe bărbați? Detaliul pe care toți îl remarcau la celebra creatoare de modă

În tinerețe, Zina Dumitrescu întorcea toate privirile și fiind una dintre cele mai frumoase femei din România, creatoarei de modă nu îi era greu deloc să îi cucerească pe bărbați. Pe lângă trăsăturile aproape perfecte, exista un detaliu pe care toți îl remarcau la cea cunoscută sub numele de “mama modei din România”.

A fost o femeie frumoasă, iar bărbații se îndrăgosteau rapid de ea. A fost căsătorită de trei ori, prima oară cu regizorul Marin Negreanu, apoi cu Nicolae Rădulescu Botică și cu Costin Dumitrescu. Zina Dumitrescu a fost mereu înconjurată de frumusețe și eleganță, a știut să își evidențieze trăsăturile, dar nu aceasta era modalitatea prin care îi cucerea pe cei din jur.

Cum îi cucerea Zina Dumitrescu pe bărbați?

Având în vedere că a avut o carieră de succes în lumea modei, am putea crede că Zina Dumitrescu îi cucerea pe bărbați cu ținutele pe care le purta și cu frumusețea ei, însă într-un interviu pentru emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars, fosta creatoare de modă a mărturisit că îi impresiona altfel pe bărbații din viața ei.

“Eram foarte naturală, atâta tot. Depinde de domn. Dacă îmi plăcea, mă duceam, vorbeam cu el. Soţul meu a fost extraordinar, marele academician Dumitrescu. Îşi făcea timp pentru familie. Dar eu mă ocupam de casă. Aveam şi femeie, dar făceam şi eu”, a spus Zina Dumitrescu în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, potrivit adevarul.ro.

Naturalețea era calitatea ei, reușind să îi impresioneze astfel pe bărbații cu care interacționa. Deși din punct de vedere fizic mulți o invidiau pentru silueta ei, Zina Dumitrescu își amintește că nu s-a considerat niciodată perfectă, ci din contră, a existat un lucru de care nu a fost niciodată mulțumită și pe care încerca să îl mascheze tot timpul.

“Nu mi-a plăcut la mine că nu aveam sânii mari. Puneam sutien din acela cu burete.”, a mărturisit Zina Dumitrescu.

Ce trucuri de frumusețe folosea Zina Dumitrescu?

Când vine vorba despre frumusețe, Zina Dumitrescu a fost înzestrată cu trăsături aparte, dar acest lucru nu a făcut-o să renunțe la ritualurile de înfrumusețare. În tinerețe folosea creme din plante, obicei care s-a păstrat de-a lungul timpului. Astfel, în fiecare dimineață și seară, Zina Dumitrescu folosește o cremă hidratantă pe care o aplică după ce se spală pe față.

“Mă dădeam în tinereţe cu creme din plante, să hidrateze. Şi acum mă dau cu cremă, şi dimineaţa, şi seara. Dar înainte mă spăl pe faţă, însă fără săpun, că usucă pielea”, a dezvăluit Zina Dumitrescu.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arăta Zina Dumitrescu în tinerețe.

Foto: pr, captură youtube, hepta.ro

Citește și:

Irina Margareta Nistor: Pentru că aveam un nume, toată lumea se ferea de mine… Aveam nevoie de bani pentru medicamente, pentru întreținerea casei'

Sore a ajuns de la 76 de kilograme la 55. Uite care este secretul ei: Nu trebuie să te înfometezi, nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să…'

Războinicii de la Exatlon, extenuați și demoralizați după meciul pentru vilă. Ce s-a întâmplat?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete