Sore a ajuns de la 76 de kilograme la 55. Uite care este secretul ei: “Nu trebuie să te înfometezi, nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să…”

În timpul sarcinii, Sore a acumulat mai multe kilograme în plus, dar pe care a reușit să le dea jos cu multă răbdare și voință. Sore a ajuns de la 76 de kilograme la 55, este mămica unei fetițe superbe și este foarte mândră de felul în care a gestionat lucrurile, astfel încât să își găsească echilibrul.

Acum are o siluetă cu care se mândrește și care îi permite să poarte ținute îndrăznețe, mai ales atunci când urcă pe scenă, însă în urmă cu 3 ani, lucrurile stăteau complet diferit pentru Sore. În timpul sarcinii a acumulat mai multe kilograme în plus, dar acest lucru nu a făcut-o să apeleze la diete stricte sau să se înfometeze. Vedeta a înțeles că este nevoie de o anumită perioadă pentru ca organismul să se recupereze, motiv pentru care nu a forțat procesul de slăbire, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Cum a ajuns Sore de la 76 de kilograme la 55?

Sore a slăbit mai bine de 20 de kilograme și reușește să se mențină, fără să renunțe la alimentele ei preferate, printre care se numără și pastele, cartofii sau dulciurile. Întrebată de multe ori care este secretul siluetei ei, vedeta a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus și ce face în prezent pentru a se menține în formă.

“Vreau să vă spun că, dacă există ambiție, orice pe lumea asta este posibil. După naștere, acum 3 ani, cântăream 76 de kg (poza 1). La 2 ani după (în cea de-a doua poză), 55 kg, și așa mă mențin și acum. Nu trebuie să te înfometezi, nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să fii determinat, să nu faci exces din nimic, să fii pozitiv și sa îți proiectezi scopul. Doar așa îl poți atinge. Da, nu am mai mâncat de 4-5 ori pe zi, doar de două ori, uneori și o dată, din cauza programului, dar nu m-am abținut de la paste, cartofi și dulciuri. Doar le-am consumat moderat. Nu am mers zi de zi la sală, dar am făcut squash, wakeboard, snowboard și am dansat pe scenă, cu voi în fața scenei. Am făcut Vela și Crio, două proceduri care îmbină masajul cu temperaturi crescute, respectiv foarte joase. Deci, da! Orice e posibil, fetelor! Never say never și în niciun caz să nu vă fie rușine de voi și de corpul vostru, indiferent prin ce schimbări trece.”, a scris Sore pe facebook.

Prin mesajul ei, Sore a încercat să le motiveze pe femeile care se luptă cu kilogramele în plus, explicând că nu este nevoie de diete drastice și exerciții extenuante pentru a avea o siluetă perfectă, ci doar de răbdare și motivație.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Sore.

Foto: facebook

Citește și:

Războinicii de la Exatlon, extenuați și demoralizați după meciul pentru vilă. Ce s-a întâmplat?

Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni după ce a născut? Vedeta a dezvăluit cum a reușit să scape rapid de kilogramele în plus: Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede…'

Gabriela Cristea, prima fotografie cu mezina familiei, Iris. Ce mesaj emoționant a transmis imediat după ce a devenit mamă?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete