Războinicii de la Exatlon, extenuați și demoralizați după meciul pentru vilă. Ce s-a întâmplat?

La Exatlon, lupta este tot mai mare, iar condițiile dificile și probele grele au ajuns să își pună amprenta asupra concurenților, cea mai afectată fiind echipa albastră. Războinicii de la Exatlon sunt extenuați și demoralizați după meciul pentru vilă, având în vedere că au pierdut cu scorul de 10 la 7 împotriva adversarilor.

Războinicii au reușit să îi învingă pe Faimoși sâmbătă și astfel au petrecut o noapte la hotel și s-au hrănit mai bine, însă acest lucru nu a fost suficient pentru ca cei șase concurenți să își recapete puterile. De 10 săptămâni stau în baracă, iar condițiile de aici au început să îi afecteze tot mai mult. La polul opus, echipa Faimoșilor a stabilit un record greu de doborât, mai exact un număr impresionant de săptămâni consecutive petrecute la vilă.

Războinicii de la Exatlon, extenuați și demoralizați după meciul pentru vilă

După ce au pierdut meciul pentru vilă, Războinicii de la Exatlon nu și-au mai putut stăpâni furia și frustările, iar comentariile lor nu au întârziat să apară.

“Hai, când e o dată, mai merge, de două ori, dar de zece săptămâni?”, a spus Iuliana Aradi.

Dintre toți concurenții, cel mai dezamăgit a fost Alex Stoica. Acesta a pierdut punctul final în timpul confruntării cu Costin Gheorghe, momentul în care a cedat nervos.

“Am intrat azi de 3 ori, nu am putut să aduc niciun punct, mi-a fost foarte ciudă și încă sunt foarte frustrat. Nu îmi cer scuze absolut deloc pentru ieșirea pe care am avut-o. Finalul acesta, cu aruncarea de jos în sus este preferatul meu, și mi-a fost ciudă că pe traseu n-am putut să fiu mai rapid, e foarte, foarte frustrant. Fizic mă simt foarte obosit, picioarele mi le simt foarte moi. Mi-am mai recăpătat din rezistența pe care o aveam pe traseu, dar mușchii de la picioare sunt leșinați. Asta este scuza mea și pentru psihicul meu (…) deși, dacă te poți remonta psihic foarte bine, învingi și fizicul. Sper să nu revin la perioada aia de 2 săptămâni în care nu am adus niciun punct.”, a spus Alex Stoica.

Dacă Războinicii sunt la căpătul puterilor, Faimoșii se bine, psihicul lor fiind puternic, lucru care se datorează și victoriilor consecutive, dar și faptului că au avut parte de condiții mult mai bune, comparativ cu adversarii lor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii din cadrul competiției.

Foto: pr

Citește și:

Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni după ce a născut? Vedeta a dezvăluit cum a reușit să scape rapid de kilogramele în plus: Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede…'

Gabriela Cristea, prima fotografie cu mezina familiei, Iris. Ce mesaj emoționant a transmis imediat după ce a devenit mamă?

Gigel Frone nu se lasă! S-a întors cu tolba plină de refrene

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete