Irina Margareta Nistor: “Pentru că aveam un nume, toată lumea se ferea de mine… Aveam nevoie de bani pentru medicamente, pentru întreținerea casei”

irina margareta nistor, vocea filmelor

irina margareta nistor, vocea filmelor

Irina Margareta Nistor, vocea filmelor de pe vremea lui Ceaușescu și unica traducătoare a producțiilor înregistrate pe casete video, are o carieră impresionantă în spate. Irina Margareta Nistor: Pentru că aveam un nume, toată lumea se ferea de mine… Aveam nevoie de bani pentru medicamente, pentru întreținerea casei”.

Cu un timbru vocal de neuitat, Irina Margareta Nistor a crescut o generație întreagă cu  filme pe care nimeni nu le văzuse până atunci.

Dar credeți că totul a fost roz în viața ei? După revoluție, Irina Margareta Nistor a avut parte de o experiență neplăcută din punct de vedere profesional.

Irina Margareta Nistor: Pentru că aveam un nume, toată lumea se ferea de mine… Aveam nevoie de bani pentru medicamente, pentru întreținerea casei”

Într-un interviu exclusiv pentru revista Life, Irina Margareta Nistor a făcut dezvăluri despre cea mai grea perioadă din cariera ei, atunci când a rămas fără loc de muncă.

“Acum vreo 20 de ani am rămas șomeră total. Și pentru că aveam un nume, toată lumea se ferea de mine: . Așa că am tras mâța de coadă vreun an și ceva, în condițiile în care mama era bolnavă, aveam nevoie de bani pentru medicamente, pentru întreținerea casei…M-au dat afară din televiziune în 1999, la marea epurare, restructurare îi zicea. Ne-au dat pe toți, și pe mine, și pe Viorica Bucur, pe toți. Cred că unul din motive a fost ceva de genul că aveam deja 43 de ani și nu mai puteam apărea pe post. Ceea ce mi se pare caraghios, având în vedere că acum am aproape 62 de ani și apar la orice oră”, a declarat Irina Margareta Nistor, pentru revista Life.

“Eu asta nu o să le iert comuniștilor niciodată, faptul că ne-au învățat să ne temem unii de alții și tot timpul să avem bănuieli. Astea sunt niște chestii oribile, care îți toacă viața și nervii și care te fac neom” a mărturisit Irina Margareta Nistor pentru life.ro.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete