Cum a fost cerută în căsătorie Minola, fosta componentă a trupei POPS?

În urmă cu mai mulți ani făcea furori alături de trupa POPS și nici după destrămarea formației nu a renunțat la muzică. Dacă pe plan profesional se bucură de succes, Minola se poate considera împlinită și din punct de vedere personal, cântăreața fiind cerută în căsătorie de iubitul ei. 

Cum a fost cerută în căsătorie Minola, fosta componentă a trupei POPS?

Minola, fosta componentă a trupei POPS, a avut parte de o mare surpriză la începutul lunii iulie. După o relație de 8 ani, iubitul artistei a decis că este momentul să treacă la pasul următor și a cerut-o în căsătorie. Fiecare detaliu a fost gândit astfel încât Minola să nu bănuiască nici măcar o secundă ceea ce avea să urmeze. Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru de basm, iar pentru ca surpriza să fie completă, artista a știut până în ultimul moment că motivul vizitei în acel loc era reprezentat de realizarea unui pictorial în care ea și iubitul ei să fie personajele principale.

“A fost ceva de vis, nu mă aşteptam. Suntem împreună de 8 ani, probabil ar trebui să spun că am aşteptat-o în fiecare zi a vieţii mele, dar am stat atât de mult, încât m-am relaxat şi nu mă mai aşteptam. Robert era foarte, foarte emoţionat. A vrut să îmi spună un text foarte, foarte lung şi a uitat tot. A spus “Vrei să fii soţia mea?'”. Ulterior s-a aşezat în genunchi, mi-a oferit inelul şi a fost foarte, foarte frumos. I-am spus să nu mă mai ţină 12 ani logodită, că nu vreau să fac nunta babă. La anu’ vrem să ne căsătorim. Ne-am gândit să facem o petrecere şi la Timişoara. Sunt emoţionată când mă gândesc la tot ce presupune evenimentul. Aş vrea să fie ceva foarte, foarte relaxat, mi-ar plăcea o grădină boemă, o rochie boemă, un buchet simplu de mireasă.”, a spus Minola în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit spynews.ro

Minola a fost cerută în căsătorie pe 4 iulie și după momentul emoționant, cântăreața și iubitul ei fac deja planuri de nuntă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Minola și iubitul acesteia.

Foto: facebook

Citește și:

Fotografiile oficiale de la botezul prințului Louis. Imaginile emoționante surprinse de fotograful Matt Holyoak

Primele declarații ale Roxanei Ciuhulescu după ce a devenit mamă pentru a doua oară: Când am intrat în sala de operații…

Ce spune tatăl lui Meghan Markle despre mariajul acesteia cu prințul Harry?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete