Prințesa Charlotte îi pune la punct pe fotoreporteri la botezul Prințului Louis. Ce le-a spus prințesa dovedește multă personalitate!

Prințesa Charlotte îi pune la punct pe fotoreporteri la botezul Prințului Louis

Prințesa Charlotte îi pune la punct pe fotoreporteri la botezul Prințului Louis

Prințesa Charlotte îi pune la punct pe fotoreporteri la intrarea în Clarence House. Vedeta acestui eveniment nu a fost micuțul prinț, al treilea născut al Ducilor de Cambridge. Nu a fost nici frumoasa mamă, Kate Middleton. Nu a fost nici Ducele de Cambridge, Prințul William, viitorul rege al Regatului Unit. A fost micuța Prințesă Charlotte.

Prințesa Charlotte îi pune la punct pe fotoreporteri

După ceremonia religioasă din capeta Palatului St. James, familia princiară ajunge la Clarence House, reședința sa. Aici urma să să aibă loc tradiționala recepție.

La ieșirea din capelă, precum și la sosirea la reședință, fotoreporterii au ținut familia precum și pe invitați sub tirul aparatelor de fotografiat. Micuța prințesă în vârstă de patru ani a fost favorita obiectivelor. Îmbrăcată într-o superbă ținută alb-albastru, cu o cochetă fundiță pe cap, era, oricum, un deliciu.

Mergând de mâna tatălui său, Prințul William, ea s-a oprit pentru o clipă să se adreseze presei. O ocazie excepțională, s-au gândit ziariștii. Prințesa n-a avut de spus decât atâ: „Voi nu veniți!'. Apoi a intrat împreună cu familia și i-a lăsat pe fotoreporteri pe dinafară.

Mihaela Serea
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber