Prințul George și prințesa Charlotte l-au pus în dificultate pe bunicul lor, Prințul Charles

Prințul George și prințesa Charlotte l-au pus în dificultate pe bunicul lor, Prințul Charles

Ca orice bunic, prințul Charles nu rezistă tentației de a le cumpăra cadouri nepoțiilor săi, Prințul George și Prințesa Charlotte, nici în timpul unui tur regal în Pacificul de Sud.

Cu toate acestea, într-un moment amuzant, care va fi prezentat într-un nou documentar BBC, echipa sa a încercat să găsească moneda corectă pentru a plăti toate cumpărăturile în timpul unei vizite în piața locală, care a avut loc în primăvara acestui an.
Viitorul rege a spus că vrea să ajute economia locală în timp ce face câteva cumpărături în piața din Port Vila din Vanuatu. A cumpărat mai întâi un clutch colorat, iar apoi s-a aventurat în căutarea de alte suveniruri, cadouri pentru nepoții săi. Cu toate acestea, singura dificultate a fost găsirea valorii corecte a monedei locale pentru a-și plăti cumpărăturile.

Charles a continuat să facă cumpărături de la diferite tarabe din piață, ridicând un coș de răchită înainte de a găsi niște cadouri pentru copiii lui Prințului William și Kate.

“Mă întreb dacă să cumpăr un porc sau nu”, a spus acesta echipei sale. “Sunt drăguți, copiii îi iubesc mereu”.

Prințul Charles este super fericit de când a aflat că o să fie iar bunic. În primăvara anului viitor, Harry şi Meghan îl vor face a patra oară bunic.

Când devii bunic este un moment unic în viaţa oricărei persoane', declara Prințul Charles după naşterea bebeluşului regal, primul copil al Prinţului William.
“Este o parte diferită din viața ta. Marele lucru este să-i încurajezi, să le arăți lucrurile care sunt importante, bunica mea a făcut asta, a fost minunată”. Este foarte important să creezi o legătură atunci când sunt foarte mici”, a adăugat acesta.

 

Iulia Sandu

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete