Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la restaurant? Lumea a fost foarte mirată de gesturile lor

Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la restaurant? Lumea a fost foarte mirată de gesturile lor

Relațiile vedetelor din România urmează adesea un model specific: se reunesc, se îndrăgostesc, se destramă (foarte public), se împacă și o iau de la capăt.

Celebritățile sunt implicate în mod constant în aceste vârtejuri de nedescris de dragoste, ură, poftă și povești grăitoare aducând mai multă dramă decât o telenovelă.

Una dintre cele mai mediatizate povești de dragoste este cea a Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. În urmă cu nici o lună de zile, presa a scris despre faptul că Bianca ar fi fost agresată de Alex Bodi.

Imediat după ce au divorțat, blondina a lăsat de înțeles că a depus plângere la poliție pentru violența domestică suferită.

Ulterior numeroaselor înțepături pe care și le-au adresat pe site-urile de socializare, cei doi au fost surprinși de paparazzi spynews.ro luând cina într-un restaurant din București.

Bianca Drăgușanu i-a spus fostului soț „rămâi cu…bine'?

Cei doi amorezi s-au afișat în public ridicând numeroase semne de întrebare în rândul apropiaților. Ei par a se fi împăcat din nou, în ciuda numeroaselor dispute, fiind surprinși în tandrețuri și ipostaze romantice.

Întâlnirea lor a decurs foarte bine, demnă de un film romantic. Bianca și Alex Bodi s-au sărutat, au stat aproape unul de celălalt și au discutat câte-n lună și în stele. „Păcătoasa' a fost prima care a părăsit restaurantul și a fost condusă la mașina de lux de către un parcagiu.

La doar câteva minute, Bodi a părăsit restaurantul, însă nu înainte de a-i plăti parcagiului serviciile oferite. În urma acestei întâlniri, toată lumea se întreabă dacă ei sunt din nou împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro