Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la restaurant? Lumea a fost foarte mirată de gesturile lor

Relațiile vedetelor din România urmează adesea un model specific: se reunesc, se îndrăgostesc, se destramă (foarte public), se împacă și o iau de la capăt.

Celebritățile sunt implicate în mod constant în aceste vârtejuri de nedescris de dragoste, ură, poftă și povești grăitoare aducând mai multă dramă decât o telenovelă.

Una dintre cele mai mediatizate povești de dragoste este cea a Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. În urmă cu nici o lună de zile, presa a scris despre faptul că Bianca ar fi fost agresată de Alex Bodi.

Imediat după ce au divorțat, blondina a lăsat de înțeles că a depus plângere la poliție pentru violența domestică suferită.

Ulterior numeroaselor înțepături pe care și le-au adresat pe site-urile de socializare, cei doi au fost surprinși de paparazzi spynews.ro luând cina într-un restaurant din București.

Bianca Drăgușanu i-a spus fostului soț „rămâi cu…bine'?

Cei doi amorezi s-au afișat în public ridicând numeroase semne de întrebare în rândul apropiaților. Ei par a se fi împăcat din nou, în ciuda numeroaselor dispute, fiind surprinși în tandrețuri și ipostaze romantice.

Întâlnirea lor a decurs foarte bine, demnă de un film romantic. Bianca și Alex Bodi s-au sărutat, au stat aproape unul de celălalt și au discutat câte-n lună și în stele. „Păcătoasa' a fost prima care a părăsit restaurantul și a fost condusă la mașina de lux de către un parcagiu.

La doar câteva minute, Bodi a părăsit restaurantul, însă nu înainte de a-i plăti parcagiului serviciile oferite. În urma acestei întâlniri, toată lumea se întreabă dacă ei sunt din nou împreună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro