Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă?

Bianca Drăgușanu gafă melodia Arianei Grande

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi gestionează la televizor un divorț pare-se extrem de urât. Multe au fost spuse și multe au fost, oarecum, induse. Bianca Drăgușanu a încercat să se sinucidă? Oare acesta a fost lucrul pe care a vrut să-l spună Alex Bodi atunci când a amintit, în direct la Teo Show, despre un moment în care blonda ar fi luat mai multe pastile de somn. Bărbatul susține că a găsit-o pe Bianca Drăgușanu… dormind lângă pat.

Blonda recunoaște că obișnuiește să apeleze la ajutorul pilulelor atunci când nu se poate odihni. „Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit. Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis', a declarat .

În altă ordine de idei, Bianca Drăgușanu recunoaște că relația dintre ea și Alex Bodi s-a deteriorat și că de mai bine de două luni ea nu se mai regăsește în acest mariaj. „Jumătate de an am locuit în casa mea,de două luni, dar de când el și-a luat o altă casă, nu am mai locuit împreună. Un bărbat care te minte, te înșală, îți jignește mama, e clar că nu mai merită nicio șansă.

Voia acum 10 zile să o convingă pe mama să nu ne separăm. S-a întâmplat ceva de atunci, nu e clar?! Niciun bărbat nu va sta vreodată între mama mea și copilul meu. Alex nu a vrut decât să-mi scadă stima de sine, ca să poată el să dețină controlul și putearea asupra mea. Cu el, nu am construit decat iluziile mele, atât”, a conchis vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete