Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei momentele dificile din căsnicie?

Simona Pătruleasa (45 de ani) și Sabin Ivanof formează un cuplu de nu mai puțin de 14 ani. Dintre aceștia, 11 sunt de căsnicie.

Perechea are împreună un copil, o fiică, Ingrid, în vârstă de 9 ani. Prezentatoarea știrilor Kanal D a dezvăluit, pentru Libertatea, cum a reușit să își mențină familia unită și fericită.

Simona Pătruleasa se numără printre vedetele care încearcă să își țină viața personală departe de ochii publicului.

Un moment greu din mariajul Simonei Pătruleasa a avut loc în urmă cu aproape cinci ani. Atunci, vedeta însărcinată în 10 săptămâni a pierdut fătul a cărui inimă s-a oprit.

Șocul a fost cu atât mai mare cu cât Ingrid avea, la acea vreme, 5 ani. „Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente.

Cumva începuserăm să o pregătim pe Ingrid, să îi vorbim … Era foarte micuţă şi a fost dur”, povestea Simona, pentru revista VIVA!.

Cum au depășit Simona Pătruleasa și soțul ei momentele dificile din căsnicie?

„Cred că în orice căsnicie există și momente bune, și momente mai puțin bune, și momente tensionate, se întâmplă tot felul de lucruri.

Cred că le-am depășit pentru că așa am simțit, pentru că am comunicat. Aveam lucruri în comun și lucruri pe care voiam să le facem împreună în continuare.

Nu e un secret anume. Cred că, pur și simplu, depinde dacă cei doi oameni mai au lucruri de făcut împreună și dacă mai simt să fie împreună”, a mărturisit Simona.

Simona Pătruleasa a devenit mai calmă și pacifistă odată cu trecerea timpului

„Când eram mai tânără, pe la 20 și ceva de ani, eram așa, mai agitată, mă contraziceam destul de mult”, a recunoscut ea.

Cu trecerea timpului, și-a schimbat perspectiva. „Acum, de la o vârstă, de pe la 30 de ani încolo, mi-am dat seama că o discuție în contradictoriu nu duce nicăieri și sunt destul de pacifistă.

Chiar nu îmi plac discuțiile în contradictoriu. Cred că lasă fiecare de la el, astfel încât lucrurile să funcționeze și să fie armonie”, a spus, pentru Libertatea, Simona Pătruleasa.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii’

Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones”: „Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma’

Fiica cea mică a Andreei Bălan, de urgență la spital: „Ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete