Cum arată soțiile politicienilor? Femeile care stau în spatele celor mai puternici bărbați din România

Auzim aproape zilnic numele lor la televizor, mai ales în timpul campaniilor electorale, dar cum arată soțiile politicienilor? Ele sunt femeile care stau în spatele celor mai puternici bărbați din România. 

Se spune că în spatele oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică, o femeie capabilă să îl susțină și să îl ajute să își îndeplinească cele mai ambițioase planuri. Deși ei ies aproape în fiecare zi în fața publicului, încercând să susțină cauzele partidelor din care fac parte, soțiile lor nu sunt la fel de celebre, ci au preferat să fie discrete.

Cum arată soțiile politicienilor?

Spre deosebire de soțiile politicienilor din străinătate care sunt foarte active, se implică în diferite activități și campanii și se află tot timpul în atenția presei, în România, lucrurile stau complet diferit. Soțiile politicienilor români încearcă să rămână în umbră și să nu atragă foarte mult atenția asupra lor, având grijă ca soții lor să se bucure de popularitate.

Soțiile politicienilor români se ocupă de carierele lor, încercând să își construiască un nume departe de cel al celebrilor soți.

Soția lui Dacian Cioloș, Valérie Cioloș, este trainer autorizat în Programul de Reducere a Stresului prin Mindfulness. Soția lui Dacian Cioloș practică tehnicile de Mindfulness de aproape 20 de ani, moment în care, după cum chiar ea povestește, a decis să renunțe la o carieră în domeniul economiei, fiind cercetător și expert economist în trecut.

Soția lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru, este o prezență discretă, iar potrivit contului de socializare pe care îl administrează, această lucrează în industria auto, având funcția de manager.

O altă soție de politician care nu își dorește să iasă prea mult în evidență este Olguța Totolici, soția lui Dan Barna. Aceasta lucrează pentru o cunoscută companie petrolieră.

Având în vedere că și-a ales tot o carieră în domeniul politic, soția lui Victor Ponta, Daciana Sârbu, este cunoscută publicului.

Soția lui Ludovic Orban, dar și cea a lui Rareș Bogdan sunt, de asemenea, prezențe discrete în spațiul media din România. Florina Bogdan a absolvit Facultatea de drept “Dimitrie Cantemir”, în timp ce Mihaela Orban a absolvit cursurile Facultății de Psihologie, Pedagogie și Sociologie din cadrul Universității București.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată soțiile politicienilor.

Foto: facebook

Citește și:

Cum se comportă Meghan Markle în rolul de mamă? Este foarte strictă: Ignoră orice ajutor'

Familia lui George Clooney este în pericol? Uite care este cea mai mare frică a actorului: Avem probleme de securitate reale'

Cum a reacționat fostul principe Nicolae după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv? Mesajul transmis de Nicolae Medforth-Mills

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete