Familia lui George Clooney este în pericol? Uite care este cea mai mare frică a actorului: “Avem probleme de securitate reale”

Familia lui George Clooney este în pericol? Actorul a dezvăluit că în ultima perioadă s-a gândit tot mai mult la securitatea familiei sale, iar totul are legătură cu jobul soției sale, Amal Clooney. 

Amal Clooney este avocat, iar această meserie implică, de cele mai multe ori, asumarea unor riscuri majore. De această dată, soția celebrului actor George Clooney se ocupă de un caz important, dar care ar putea avea consecințe mai puțin plăcute asupra familiei celor doi.

Familia lui George Clooney este în pericol?

Recent, Amal Clooney a decis să o reprezinte pe Nadia Murad, o tânără în vârstă de 23 de ani, care susține că ar fi fost capturată de luptătorii ISIS în anul 2014 și tratată ca un sclav sexual. Soția lui George Clooney își propune ca acest caz să ajungă la Haga, iar cei care au capturat-o pe tânără să dea socoteală în fața justiției.  Actorul George Clooney consideră că familia sa ar putea fi în pericol după ce soția sa a preluat primul caz împotriva ISIS.

Actorul se teme că viața copiilor săi ar putea fi pusă în pericol, menționând că nu își dorește ca cei mici să se transforme în ținta grupării ISIS.

“Soția mea a preluat primul caz împotriva ISIS în instanță. Avem multe probleme. Probleme de securitate reale, concrete, pe care trebuie să le rezolvăm zilnic. Nu vrem ca copiii noștri să fie ținte, așa că trebuie să fim atenți la asta. Dar ne trăim, de asemene, viața, nu ne ascundem după colțuri.”, a spus George Clooney, potrivit dailymail.co.uk.

Pentru că este un caz care implică o mulțime de riscuri, Amal Clooney s-a consultat cu soțul ei înainte de a se implica în acest proces, iar actorul a susținut-o să meargă mai departe.

Întrebat dacă și-ar dori să fie din nou un necunoscut, iar viața sa să nu mai reprezinte un motiv de discuție, George Clooney a răspuns ferm.

“Eu și soția mea am încercat să mergem cu copiii în parcul central, dar nu a fost posibil. Am încercat. Ieșeam din casă și eram înconjurați. Există o recompensă pentru fotografiile cu copiii mei. Suntem conștienți de asta. Totul se schimbă când ai copii. Trebuie să îi protejezi.”, a spus George Clooney.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu George Clooney și Amal Clooney.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Moartea prințesei Diana nu a fost un accident? Doi martori fac declarații controversate

Ținuta cu care o actriță a atras toate privirile. Nu și-a ascuns imperfecțiunile!

Sacrificii de dragul carierei. Uite ce face Elena Merișoreanu pentru a urca în continuare pe scenă: Fac 12 injecții la fiecare picior'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete