Cum se comportă Meghan Markle în rolul de mamă? Este foarte strictă: “Ignoră orice ajutor”

Dacă până acum era criticată pentru că este o ducesă dificilă și care se impune în fața angajaților, se pare că lucrurile nu s-au schimbat prea mult după ce Meghan Markle a devenit mamă. Se pare că ducesa de Sussex este foarte strictă când vine vorba despre băiețelul ei și al prințului Harry.

Că este o persoană cu un caracter puternic nu mai este o noutate pentru nimeni, însă apropiații lui Meghan Markle au sperat că aceasta își va schimba comportamentul după ce va deveni mamă pentru prima oară. Se pare că acest lucru nu s-a întâmplat, ci din contră, ducesa este atentă la orice detaliu și refuză ajutorul venit din partea celorlalți.

Cum se comportă Meghan Markle în rolul de mamă?

Orice mamă își dorește să petreacă timp alături de bebelușul ei și în această situație este și Meghan Markle. Ducesa de Sussex nu îl lasă nicio clipă singur pe micuțul Archie, iar surse apropiate familei regale britanice spun că atunci când cei din jur se oferă să o ajute, soția prințul Harry reacționează dur. Preferă să se ocupe singură de băiețelul ei, fără să primească ajutor din exterior.

“Lui Meghan îi place să controleze totul. Nu lasă pe nimeni să fie singur cu Archie. Ea ignoră ajutorul. Nimeni nu se ocupă de el în afară de ea.”, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit express.co.uk.

Potrivit informațiilor apărute, se pare că nici bonele angajate nu sunt lăsate să se ocupe de bebelușul regal. În plus, nici mama ducesei, Doria Ragland, nu are prea mult contact cu micuțul Archie, deși este cea mai apropiată persoană de Meghan Markle.

“Meghan o lăsa pe Doria să îl țină pe Archie preț de câteva clipe, cât intra în duș, după care alerga să îl țină din nou în brațe.”, a adăugat sursa.

Prințul Harry și Meghan Markle își doresc să stea cât mai mult timp în preajma băiețelului lor, să se bucure din plin de primele clipe de viața micuțului.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum a reacționat fostul principe Nicolae după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv? Mesajul transmis de Nicolae Medforth-Mills

Operaţiile estetice îl transformă pe Sylvester Stallone în Frankenstein. Iată cu arată astăzi Rambo!

Familia lui George Clooney este în pericol? Uite care este cea mai mare frică a actorului: Avem probleme de securitate reale'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete