Cum a reacționat fostul principe Nicolae după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv? Mesajul transmis de Nicolae Medforth-Mills

Cum a reacționat fostul principe Nicolae după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv

Nicoleta Cîrjan a stârnit controverse în momentul în care a afirmat că are un copil cu fostul principe Nicolae, nepotul regelui Mihai. Inițial,  Nicolae Medforth-Mills a refuzat să recunoască fetița, cerând un test de paternitate care să demonstreze că ceea ce spune Nicoleta Cîrjan este adevărat. Uite cum a reacționat fostul principe Nicolae după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv.

Rezultatele testului de paternitate au arătat că fostul principe Nicoale este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan, iar imediat după aflarea rezultatului, nepotul regelui Mihai a publicat pe contul de socializare un mesaj prin care a confirmat informațiile.

Cum a reacționat fostul principe Nicolae după ce testul de paternitate a ieșit pozitiv?

Fostul principe Nicolae a vorbit public despre copilul pe care îl are cu Nicoleta Cîrjan, precizând că își va asuma responsabilitatea legală pentru acesta, având în vedere că rezultatul testului de paternitate a fost unul pozitiv.

“În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect.”, a scris fostul principe Nicolae pe contul său de facebook. 

După ce nepotul regelui Mihai și-a asumat public rolul de tată, Nicoleta Cîrjan a publicat și ea un mesaj pe pagina de facebook, o reacție la mesajul scris de Nicolae Medforth-Mills.

“27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât! Și a venit la mine cu lecția răbdării. Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna.”, a fost mesajul postat de Nicoleta Cîrjan.

În anul 2015, regele Mihai a luat decizia de a-i retrage lui Nicolae Medforth-Mills titlul de “principe al României”, acestea fiind exclus din succesiunea la Coroana României. Deși motivul acestei decizii nu a fost făcut public, o mulțime de persoane au legat hotărârea regelui de zvonurile potrivit cărora Nicolae Medforth-Mills ar fi avut o relație cu Nicoleta Cîrjan, lăsând-o însărcinată.

În prezent, fostul principe Nicolae este căsătorit cu Alina Binder.

Foto: avantaje.ro

Citește și:

Operaţiile estetice îl transformă pe Sylvester Stallone în Frankenstein. Iată cu arată astăzi Rambo!

Familia lui George Clooney este în pericol? Uite care este cea mai mare frică a actorului: Avem probleme de securitate reale'

Primele imagini de la nunta lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă. Ce rochie de mireasă a ales vedeta?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete