Cum arată soția lui Nea Mărin? Sunt împreună de aproape 40 de ani

În emisiunile de televiziune este cel mai mai “coșmar” al vedetelor, având grijă ca acestea să muncească din greu și să respecte toate sarcinile pe care le primesc, însă atunci când ajunge acasă, Nea Mărin se transformă într-un soț model și un tată devotat. Dacă pe el este aproape imposibil să nu îl cunoști, uite cum arată soția lui Nea Mărin, femeia care îi stă alături de aproape 40 de ani.

Nea Mărin are o familie frumoasă cu care se mândrește, dar pe care încearcă să o expună cât mai puțin. Acesta este principalul motiv pentru care foarte puține persoane știu că Nea Mărin este căsătorit de aproape 40 de ani cu Mioara Barbu și că cei doi au împreună două fiice, Dana și Larisa.

Cum arată soția lui Nea Mărin? Sunt împreună de aproape 40 de ani

Femeia care i-a fost întotdeauna alături lui Nea Mărin și l-a susținut în cele mai ambițioase proiecte este Mioara. Cei doi au o familie fericită, reușind să își crească frumos cele două fiice. Invitat în emisiunea “Chefi la cuțite”, Nea Mărin a venit, de această dată, în calitate de concurent, acesta fiind însoțit de familia sa, încercând să gătească un preparat cu care să obțină toate cele trei cuțite din partea chefilor. Cei patru și-au făcut apariția în platoul emisiunii într-un mod original, încercând să îi surprindă pe jurați în sezonul special al emisiunii care este dedicat familiilor.

“Pentru mine, secretul familiei noastre sunt chiar ei. Prin ei capăt energie, iubirea mea are către cine să se îndrepte. Nu știu dacă vreodată în viață am să pot exprima toată dragostea pentru familia mea”, a spus Mioara Barbu, femeia care care îi este soție lui Nea Mărin de aproape patruzeci de ani.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată soția lui Nea Mărin, dar și cele două fiice ale acestuia, Dana și Larisa.

Foto: pr, facebook

Citește și:

Britney Spears are grave probleme emoționale

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj sfâșietor după moartea fiului ei: Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu…'

Cum arată astăzi Cristian Tabără? Prezentatorul de televiziune este complet schimbat!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete