Cum arată soția lui Mihai Gâdea? Partenera prezentatorului nu are nicio legătură cu televiziunea

Când spunem numele de Mihai Gâdea, parcă nu mai avem nevoie de nicio prezentare. Este diroctorul postului de televiziune Antena 3, dar și prezentatorul emisiunii „Sinteza zilei'.

Dacă pe el îl cunoaște toată lumea, nimeni nu știe însă, cine este soția lui. Ei bine, Mihai Gâdea are o parteneră de viață foarte frumoasă, care nu are nicio treabă cu televiziunea. O cheamă Agatha Kundri și este de profesie sociolog și lucrează într-o grădiniță pe care o deține împreună cu sora sa, Memete Naomi, potrivit bugetul.ro.

Această afacere nu a fost dintotdeauna profitabilă. Abia de anul trecut, grădița soția ei prezentatorului a avut un profit de 32.317 de lei, cu o cifră de afaceri de 430.499 de lei, conform graficului prezentat de sursa citată.

Cum arată soția lui Mihai Gâdea

Puțini știu că soția lui Mihai Gâdea este pasionată de practicarea triatlonului, care o întrecere sportivă care constă în trei probe: înot, ciclism și atletism. Agatha Kundri a fost mereu o fire discretă și nu a vrut să apară în lumina reflectoarelor, la fel ca soțul ei.

Pentru a afla cum arată soția lui Mihai Gâdea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: evzmonden.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mihai Gadea: „Oamenii sunt cei mai importanti'

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Tania Budi, fosta iubită din tinerețe: „Nu îmi pot lua ochii de la ea'

Alina Pușcaș, sărbătorită pe platourile de filmare! S-a emoționat până la lacrimi: „A fost cea mai frumoasă aniversare'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete