Cum arată soția lui Andrea Bocelli? Cântărețul a dezvăluit care este secretul căsniciei fericite: “Este foarte importantă…”

cum arată soția lui Andrea Bocelli

Andrea Bocelli și soția acestuia, Veronica Berti, au o relație foarte bine sudată și chiar dacă sunt căsătoriți doar de 4 ani, mariajul a venit după 12 ani în care au format un cuplu. Cei doi au o căsnicie fericită, iar cunoscutul cântăreț a dezvăluit care este secretul relației de lungă durată.

Cum arată soția lui Andrea Bocelli?

Vocea impresionantă l-a făcut celebru în întreaga lume, iar dacă despre el se vorbește tot timpul, puțini sunt cei care știu cum arată soția lui Andrea Bocelli. Veronica Berti are 34 de ani și chiar dacă între ea și soțul ei există o diferență de vârstă destul de mare, acest lucru nu îi împiedică pe cei doi să aibă o căsnicie fericită. Cei doi s-au cunoscut când ea avea doar 18 ani, iar legătura dintre ei a fost atât de puternică încât a rezistat de-a lungul timpului și s-a transformat într-un mariaj reușit.

De fiecare dată când apar la evenimentele publice sunt zâmbitori, iar chimia dintre ei este evidentă. Secretul relației lor care durează de mai bine de 16 ani a fost dezvăluit de celebrul cântăreț, într-un interviu acordat revistei People.

“Teoria mea este că foarte importantă este chimia. Dacă există chimie între două persoane, atunci există și poezie, armonie, înțelegere reciprocă, există iubire. Dacă nu, atunci nu există nimic. Dacă ușile dormitorului se deschid către ceva frumos și interesant, atunci iubirea va rezista. Dacă ușile dormitorului duc către plictiseală sau ceva neinteresant, atunci căsnicia nu va dura”, a spus Andrea Bocelli, potrivit people.com.

Întrebat dacă este fericit, Andrea Bocelli a dezvăluit că nu acesta este scopul său, ci că un alt sentiment este prioritar pentru el.

“Cred că fericirea poate fi periculoasă, așa că optez pentru liniște. Deci, pentru mine, liniștea sau fericirea sunt atunci când focul arde în șemineu, am în mână un pahar de vin și un prieten bun cu care să vorbesc…și soția mea mă așteaptă în dormitor”, a adăugat Andrea Bocelli.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andrea Bocelli și Veronica Berti, soția acestuia.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum s-au îmbrăcat vedetele la Elle Style Awards?

Soția lui Michael Schumacher face primele dezvăluiri despre starea fostului pilot – Este un luptător și nu va renunța'

Ce s-a întâmplat cu 3 zile înainte ca Adelina Pestrițu să își creștineze fetița?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete