Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu: “Dacă iubiți un mare artist al României, vă propun să ne rugăm”

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, a declarat că starea de sănătate a artistului este destul de gravă. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu: “Dacă iubiți un mare artist al României, vă propun să ne rugăm”.

Aseară, românii au fost loviți de o veste șoc. Îndrăgitul artist Mihai Constantinescu a suferit al doilea stop cardio-respirator şi este în comă.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu este internat în stare critică la Spitalul Floreasca, după ce a suferit un al doilea stop cardio-respirator. Artistul este în comă, iar medicii sunt rezervaţi.

Din primele informații se pare că soţia artistului, Simona Secrier, a fost cea care l-a găsit în stare de inconştienţă. Se zvonește că artistul a fost în stop cardio-respirator aproape 10 minute, iar medicii l-au resuscitat după 20 de minute.

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu: “Dacă iubiți un mare artist al României, vă propun să ne rugăm”

Simona Secrier le transmite celor care îl iubesc pe artist să se roage pentru el în aceste momente critice.

“Tot ce pot să vă spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. Ce pot să spun… Medicii sunt rezervați. Nici eu nu știu prea multe. Situația este gravă. Să ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decât că sper și mă rog. Dacă iubiți un mare artist al Românie,i vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a mai spus soția lui Mihai Constantinescu la Agenția Vip.

Și Adrian Daminescu a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook.

“Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.


Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete