Cum arăta Smiley la… 6 ani?

În ultima vreme, subiectul central al vieții lui Smiley este reprezentat de cele două prezențe feminine care îl însoțesc, Gina Pistol și fiica lor, Josephine Ana. O imagine postată de el, de când avea doar șase ani, a mutat puțin centrul atenției. Cum era Smiley în copilărie? A știut că vrea să facă muzică de mic? Era la fel de jovial și energic?

Smiley este un suflet liber. O arată de fiecare dată când apare într-un interviu, prin intermediul pieselor sale, dar și prin modul în care alege să-și trăiască viața personală – discret, profund, făcând ceea ce îi încântă sufletul, alături de persoanele iubite.

 

Cu siguranță, relaxarea care îl caracterizează se datorează și părinților, cu care are o relație de admirat. Deși, recunoaște artistul, a avut o adolescență cu multe conflicte cu aceștia. Tatăl lui a fost pilot în Ministerul Apărării Naționale, iar mama lui lucrează, în prezent, la compania de producție a fiului său.

„Ne-am dat seama că asta va fi drumul lui'

Într-un interviu realizat de Europa FM, acum 3 ani, mama acestuia a povestit că era un copil foarte vesel, jucăuș, îi plăcea de mic muzica. „La 11 ani a împărtășit această pasiune, pentru care și-a dedicat foarte mult timp. Ne-am dat seama că ăsta va fi drumul lui. La început n-am fost de acord, nu l-am susținut, dar cum timpul am văzut că chiar are calități vocale, chiar îi place, și-atunci toate s-au schimbat'. Răspunsul a fost completat de cel al tatălui, care a recunoscut: „Ne-am dorit pentru el să aibă personalitate, el ne-a depășit așteptările. În materie de creativitate, cred că este omul care își permite să cânte ceea ce îi place.'

El a mai povestit, emoționat, despre revederile cu cei doi fii, Andrei (Smiley) și Filip, acum două persoane extrem de ocupate. „Problema cu revederile a fost cea mai grea pentru noi în momentul în care a plecat în București, de acasă, după care l-a urmat fratele lui, Filip, și noi am rămas un pic singuri. Dar avem grijă să umplem acest gol în momentul în care vin ei la noi și când nu pot veni ei, să mergem noi la ei, astfel încât să rămânem o familie unită, închegată și cu multă dragoste'.

„Frații au o relație aproape perfectă'

În ceea ce privește relația cu fratele său, mama a povestit: „Ca frate, era foarte îngăduitor și acum au ajuns la o relație aproape perfectă. Și asta ne bucură enorm. La această relație am contribuit și noi, părinții, foarte mult. Ei nu seamănă, însă am echilibrat în așa fel lucrurile, încât să fie împreună și să fie bine', a concluzionat aceasta.

Citește și: Părinții Cleopatrei Stratan, impecabili la nunta fiicei lor

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete