Pavel și Rodica Stratan, impecabili la nunta fiicei lor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele pe 14 august. Cei doi s-au căsătorit civil, iar povestea lor de dragoste continuă acum în calitate de soț și soție.

Nunta celor doi artiști a fost așa cum și-au imaginat-o. Ei și-au dorit să fie înconjurați de prieteni buni și de familie. În fața ofițerului de stare civilă, Cleopatra a fost adusă de tatăl ei, Pavel Stratan, vizibil emoționat în timp ce fiica sa îl ținea de braț.

Ținutele lor au fost sclipitoare. Tânăra mireasă a purtat o rochie albă din mătase, având în zona bustului o dantelă discretă și finuță. Mirele a optat pentru un costum de culoare neagră, cămașă albă și un papion.

De asemenea, nici părinții lor nu au fost mai prejos prin vestimentația aleasă, dar nu i-au eclipsat pe proaspeții însurăței. Pavel Stratan a purtat un costum negru și o cămașă albă, iar Rodica Stratan a uimit cu o rochie albastră, vaporoasă de vară.

Tinerii căsătoriți le-au arătat fanilor imagini spectaculoase de la petrecere, dar și inelele pe care aceștia le poartă în numele dragostei lor. Cei doi sunt foarte încântați de bijuteriile alese, verigheta Cleopatrei având câteva pietre prețioase, iar cea a lui Edward este simplă, bărbătească. Ambele au gravate pe interior numele lor.

Cleopatra Stratan si Edward SandaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cleopatra Stratan nu a uitat să mulțumească tuturor celor care le-au fost alături la marele eveniment și a postat pe Instagram un mesaj cu adevărat emoționant.

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all', a fost mesajul Cleopatrei din dreptul unei fotografii cu ei doi în calitate de soț și soție.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete