Adrian Mutu, despre relația cu Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Deși povestea lor de iubire nu a durat mult, totul a fost foarte intens, recunoaște fostul fotbalist. Cei doi sunt părinții lui Mario, care a împlinit 19 ani acum două luni.

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță', Adrian Mutu, fost antrenor al FCU Craiova, a vorbit despre alegerile controversate și mult criticate pe care le-a luat de-a lungul carierei sale de fotbalist.

Discuția a ajuns, inevitabil, și la subiectul Alexandra Dinu. Între cei doi a fost o poveste de dragoste fulgerătoare, o căsătorie, apoi a urmat nașterea fiului lor, Mario, și, în cele din urmă, despărțirea.

Adrian Mutu: „Venise să-mi ia un interviu… restul e istorie'

„Ne-am cunoscut și ne-am căsătorit relativ repede. Când ne-am cunoscut a fost așa, o iubire fulgerătoare de adolescenți, de copii. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram! La vremea respectivă venise să-mi ia un interviu despre mașini. Lucra la Promotor și am păstrat legătura… și restul e istorie', a povestit el.

În ceea ce privește căsătoria, fostul fotbalist recunoaște că nu a stat prea mult pe gânduri. „Aveam energia aceea a tinereții, pe repede-înainte, atât eu, cât și ea. A fost o relație scurtă, cam de trei ani. Dar din care a ieșit acest minunat băiat al meu, de care suntem bucuroși și mândri amândoi'.

Fotbalistul a continuat să vorbească despre acele vremuri și a recunoscut că îi dă sfaturi și fiului său cel mare. „Uitându-mă înapoi, eu cred că la vârsta aceea lumea ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce-am trăit în viața mea le spun tinerilor să nu facă din ce-am făcut eu și să învețe din ce-am făcut eu. E greu să cazi și să o iei mereu de la capăt și să te ridici de-atâtea ori. Nu toată lumea reușește să se ridice înapoi și să aibă succes'.

Alexandra Dinu și Adrian MutuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Nicoleta Nucu, detalii emoționante despre familia ei

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete