Adrian Mutu, despre relația cu Alexandra Dinu: „A fost o iubire fulgerătoare”

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Deși povestea lor de iubire nu a durat mult, totul a fost foarte intens, recunoaște fostul fotbalist. Cei doi sunt părinții lui Mario, care a împlinit 19 ani acum două luni.

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță', Adrian Mutu, fost antrenor al FCU Craiova, a vorbit despre alegerile controversate și mult criticate pe care le-a luat de-a lungul carierei sale de fotbalist.

Discuția a ajuns, inevitabil, și la subiectul Alexandra Dinu. Între cei doi a fost o poveste de dragoste fulgerătoare, o căsătorie, apoi a urmat nașterea fiului lor, Mario, și, în cele din urmă, despărțirea.

Adrian Mutu: „Venise să-mi ia un interviu… restul e istorie'

„Ne-am cunoscut și ne-am căsătorit relativ repede. Când ne-am cunoscut a fost așa, o iubire fulgerătoare de adolescenți, de copii. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram! La vremea respectivă venise să-mi ia un interviu despre mașini. Lucra la Promotor și am păstrat legătura… și restul e istorie', a povestit el.

În ceea ce privește căsătoria, fostul fotbalist recunoaște că nu a stat prea mult pe gânduri. „Aveam energia aceea a tinereții, pe repede-înainte, atât eu, cât și ea. A fost o relație scurtă, cam de trei ani. Dar din care a ieșit acest minunat băiat al meu, de care suntem bucuroși și mândri amândoi'.

Fotbalistul a continuat să vorbească despre acele vremuri și a recunoscut că îi dă sfaturi și fiului său cel mare. „Uitându-mă înapoi, eu cred că la vârsta aceea lumea ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce-am trăit în viața mea le spun tinerilor să nu facă din ce-am făcut eu și să învețe din ce-am făcut eu. E greu să cazi și să o iei mereu de la capăt și să te ridici de-atâtea ori. Nu toată lumea reușește să se ridice înapoi și să aibă succes'.

Alexandra Dinu și Adrian MutuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Nicoleta Nucu, detalii emoționante despre familia ei

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete