Cum arată Meghan Markle după naștere

Lumea întreagă a așteptat cu sufletul la gură nașterea primului copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle. Nerăbdarea tuturor a fost alimentată și de faptul că termenul nașterii a fost depășit cu o săptămână.

Meghan a adus pe lume un băiețel pe 6 mai 2019, dar nu l-a prezentat public în orele care au urmat nașterii, așa cum au făcut predecesoarele sale, Kate Middleton și Prințesa Diana. Și de această dată, răbdarea fanilor Familiei Regale a fost pusă la încercare. Cuplul regal și-a expus bebelușul în fața camerelor abia la două zile de la naștere.

Motivul pentru care Meghan Markle nu a vrut să facă tradiționala poză cu bebelușul în brațe pe scările spitalului

Meghan a ales să nu treacă prin „tortura” prezentării publice a bebelușului imediat după naștere întrucât a dorit să se bucure în intimitate de primele momente din viață micuțului. Un alt motiv important pentru care Meghan a încălcat tradiția regală a fost faptul că nu a vrut să fie obligată să arate ireproșabil pentru a da bine în fața camerelor.

O sursă din interiorul Casei Regale Britanice a declarat pentru TheSun că „Meghan este stresată în privința potențialelor complicații care ar putea apărea, precum o cezariană de urgență, și nu vrea să fie expusă presiunii de a arăta ireproșabil pe treptele spitalului la doar câteva ore după naștere'.

Despre celebra poză de pe treptele spitalului, Prințesa Diana făcea o mărturisire șocantă: Când am părăsit spitalul, abia puteam pune un picior în fața celuilalt. Durerile provocate de cusături mă omorau. A fost un chin să stau acolo și să zâmbesc, chiar și pentru câteva minute. Imediat ce mașina a trecut de colț și s-a îndepărtat de fotografi, am izbucnit în lacrimi', a povestit prințesa Diana.

Cum arată Meghan Markle după naștere. Ducesa de Sussex, o apariție diferită de cea a cumnatei sale, Kate Middleton

La două zile de la nașterea primului moștenitor al Ducilor de Sussex, cuplul regal l-a prezentat opiniei publice. Meghan și Harry au stat preț de 3-4 minute în fața jurnaliștilor și au răspuns întrebărilor acestora. Imaginea afișată de Meghan era aceea a unei femei fericite, dar epuizate. Încercănată și cu multe kilograme în plus, acumulate cu precădere în zona burții, Meghan nu a avut nici pe departe aspectul fresh pe care l-a afișat Kate Middleton la ieșirea din maternitate.

Meghan a lăsat senzația unei femei preocupate de micuț mai degrabă decât de propria imagine. Spre deosebire de cumnata sa, a fost clar că Meghan nu a fost deloc preocupată să aibă o apariție fără cusur și nici să promoveze o imagine nerealistă a nașterii.

Atipic a fost și faptul că bebelușul Sussex a fost ținut în brațe de tatăl său. Conform tradiției din Familia Regală Britanică, la prezentarea în fața opiniei publice bebelușul este ținut în brațe de mamă. Harry i-a fost aproape lui Meghan pe tot parcursul sarcinii și la naștere, încercând tot timpul s-o protejeze. Același lucru l-a făcut și acum, purtând el bebelușul în brațe pentru a o proteja pe ducesă, care a avut o naștere nu tocmai ușoară.

Citeste si

Cum îl cheamă pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Kate Middleton, criticată dur de actrița Keira Knightley din cauza promovării unei imagini nerealiste după naștere

Prințesa Diana a spus adevărul despre fotografiile făcute în fața spitalului, la doar câteva ore după ce a născut: A fost un chin să…'

 

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete