Cum îl cheamă pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Cum îl cheamă pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry
.

În cursul zilei de miercuri 9 mai, Ducii de Sussex i l-au prezentat Reginei Elisabeta a II-a pe primul născut al cuplului, al optulea strănepot de la Castelul Windsor. De față au fost și Prințul Phillip, Duce de Edinburgh, dar și Doria Ragland, mama lui Meghan Markle.

Citește și Cum arată Meghan Markle după naștere

Pe contul de Instagram al Ducilor de Sussex a fost publicată o poză înfățișându-i pe Ducii de Sussex cu nou-născutul, pe Regină și Prințul Phillip și pe Doria Ragland. Textul care însoțește fotografia este următorul: “În această după amiază Altețele lor Regale l-au prezentat Majestății sale Regina pe cel de-al optulea strănepot la Castelul Windsor. Ducele de Edinburgh și mama ducesei au fost de asemenea de față“.

Cum îl cheamă pe fiul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

În aceeași postare a fost anunțat și numele bebelușului regal. Acesta se va numi Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Numele de Archie Harrison le-a amintit jurnaliștilor de la Bazaar că Archie este un prenume cu origini engleze, însemnând 'adevărat și îndrăzneț', fiind o prescurtare a numelui Archibald. Al doilea prenume al bebelușului, 'Harrison', înseamnă 'fiul lui Harry'.

Micuțul va avea dreptul să aibă o dublă cetățenie. Britanică, din partea tatălui, și americană, din partea mamei. Acesta, din păcate, nu va moșteni titlul de prinț. Situația poate lua o altă întorsătură dacă Regina Elisabeta va dori să modifice o lege care datează de peste de 100 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete