Cum arată Laura Cosoi la doar două luni după ce a născut?

Într-o zi Sfântă, mai exact pe 15 august, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Aceasta a născut natural aducând pe lume pe cea de-a doua fetiță, pe Vera. La fel s-a întâmplat și acum doi ani când a născut-o pe Rita.

La doar două luni de la nașterea mezinei, Laura a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare într-o lenjerie modelatoare de culoare neagră care îi scoate în evidență formele extrem de feminine și sexy.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia felicitând-o pentru felul în care arată după cele două nașteri naturale, diferența dintre cele două fetițe fiind de doi ani.

„Superbă și minunată!', „Cea mai frumoasa mămică din lume', „Laura ești o femeie cu adevărat foarte, foarte frumoasă și sexy' sunt câteva dintre zecile de comentarii pe care Laura Cosoi le-a primit de la fanii săi.

Citește revista Avantaje ediția de noiembrie aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-noiembrie-2020/#pagina-1

Laura Cosoi a povestit cu lux ce dieta a urmat pentru a da jos kilogramele pe care le-a luat odată cu cea de-a doua sarcină.

La prima sarcină s-a îngrășat 18 kg, iar la cea de-a doua vedeta a luat doar 8 kg sau 9 kilograme în greutate. Dieta sa consta în fructe, legume și smoothie-uri făcute în casă. Frumoasa actrița a precizat că i-a fost mult mai ușor în sarcina cu Vera, decât cu Rita.

,,Sunt deja la finalul celui de-al treilea trimestru şi pot spune că acum mi-a fost mult mai uşor ca la prima sarcină. În primul rând, am luat mai puţine kilograme decât prima dată. Cred că am 8, poate 9 în plus.' a scris la acea vreme Laura Cosoi pe blogul ei.

Motivul pentru care a ales să nască natural

„Consider că această este o alegere extrem de personală, asumată de fiecare femeie. E ceva ce simți, mai mult intuitiv, dacă e cazul să ai această opțiune sau nu. Oricum, nu prea știi în ce te bagi sau la ce să te aștepți! Fiecare naștere este o experiență unică și, din această cauză, oricât de multe opinii ai asculta, important e ce simți tu. Iar eu simt că sunt pregătită. Sunt o femeie puternică, flexibilă, care a făcut sport toată viața și a trăit echilibrat.

Nașterea naturală n-are de-a face cu bravura, pentru că este un lucru firesc. Nu-mi doresc să demonstrez nimic. Și cu toate acestea, multă lume mă întreabă: «Dar nu ți-e teamă?» Răspunsul e simplu: nu, pentru că nu știu la ce să mă aștept ! Eu simt că fetița mea mă va ajuta și ea. Mă bazez pe lucrul acesta! Intuiția îmi spune că pot să fac echipă bună cu ea și sperăm că totul va fi perfect', a scris Laura pe blogul personal.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete