Șerban Copoț, din nou tătic! După doi băieți, „Hienă” are acum și o fetiță

Șerban Copoț, soția lui și copiii lor

Soția lui Șerban Copoț a născut miercuri, 18 noiembrie, o fetiță. Fostul membru al trupei Animal X a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul TV a împărtășit momentele de fericire cu fanii săi pe pagina sa de Facebook.

„Gata! La ora 07.40 iubita mea soție a adus pe lume o fetița sănătoasă şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine, mami, şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoție şi recunoştință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim. Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei.

În astfel de momente, noi, bărbații, ne dăm seama cât de puternice sunteți voi, femeile, şi această metamorfoză numită naştere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim şi nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMĂ. Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că 'Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului'. P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele', a scris Șerban pe Instagram.

Șerban Copoț este împreună cu soția sa, Roxana, de mai bine de 15 ani. Aceștia mai au împreună doi băieți, Tedi și Alexandru. Artistul a renunțat la muzică și se implică activ în creșterea copiilor.

„Poate peste cinci ani sau câți or fi, voi relua cariera muzicală, dar doar pentru noi și câțiva prieteni. Dacă va ajunge și la marea masă muzica noastră, cu atât mai bine, dar nu asta va fi ideea' a spus Şerban Copoţ, potrivit Libertatea.

„Hienă' a povestit că cei doi băieți sunt năstrușnici, curioși si dornici de atenție, iar momentele de liniște sunt extrem de rare.

„Noi avem deja această problemă de mult timp și am găsit și rezolvarea. După program vine și momentul nostru: se culcă balaurii și apoi avem și noi timp să ne plângem, să râdem, să ne uităm la serialele preferate, ăsta e programul nostru. Timpul cu copiii, care ne ocupă practic toată ziua, și seara, iar când ei se culcă, mai avem și noi o oră-două, cât mai rezistăm, timp pentru noi. Să mâncăm ceva pe ascuns, poate, că în timpul zilei n-ai nici o șansă, copiii sunt omniprezenți, sunt peste tot și nicăieri. Atunci când îi chemi nu vin și atunci când nu vrei să vină sunt acolo', a mai declarat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete