Cum arată Gabriel Dorobanțu în tinerețe? Imagine rară cu Cătălin Crișan și Ileana Șipoteanu. Ce mesaj a transmis?

Gabriel DorobanțuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Gabriel Dorobanțu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară de la noi, care a făcut senzație în anii 80. El s-a născut la București pe data de 3 ianuarie 1953, iar în prezent are 70 de ani.

Despre cariera lui Gabriel Dorobanțu

După ce terminat liceul, cântărețul a făcut o Școală postliceală de proiectanți. Gabriel Dorobanțu și-a desăvârșit educația muzicală în celebrul Cor de copii al Palatului Pionierilor cu care a efectuat un turneu in Bulgaria, potrivit wikipedia.org. De asemenea, artistul a absolvit Școala Populară de Arte în clasa profesoarei Florica Orăscu, după care și-a perfecționat calitățile vocale și interpretative cu compozitoarea Camelia Dăscălescu. A studiat în paralel pianul cu Fromy Moreno și arta actorului cu prof. Tamara Scarlatos.

Gabriel Dorobanțu a avut o pasiune aparte pentru muzică, iar acest lucru i-a adus numeroase premii, cum ar fi: Trofeul Concursului “Mărțisor ’81”, de la Dorohoi, dar și premiul 3 la Competiția “București ’80”.

Cântărețul a debutat în anul 1881, la Radio România – în emisiunea : “De toate pentru toți”,cu cântecul “Spune-mi Draga mea”de Viorel Gavrila. Debutul său oficial a avut loc în anul 1983, la Festivalul de muzică ușoară-Mamaia, secțiunea interpretare cu cântecul “Ochii tai” de Vasile Veselovski, text Mihai Maximilian.

De-a lungul timpului, Gabriel Dorobanțu a abordat mai multe stiluri muzicale și a colaborat cu mai mulți compozitori din toate generațiile. Mai mult, cântăcul său “Hai, vino iar în gara noastră mică”, scris de Dumitru Lupu a devenit unul dintre cele mai mari șlagăre ale muzicii ușoare românești. Artistul a înregistrat până în prezent 350 de cântece și a editat 10 albume vinil și CD. Totodată, Gabriel Dorobanțu a participat la diverse emisiuni radio-TV și spectacole de divertisment. Mai mult, el a avut roluri principale în filme de lung metraj pentru copii, a jucat în spectacole de revistă la Teatrul Constantin Tănase și Teatrul Majestic din Ploiești. A scris și interpretat alături de mari actori schițe umoristice pentru televiziune.

În prezent, Gabriel Dorobanțu este destul de activ pe contul său de socializează și postează mereu câte o fotografie. Recent, acesta s-a pozat alături de Cătălin Crișan și Ileana Șipoteanu și a pus imaginea pe rețelele de socializare alături de mesajul: „Ne întâlnim rar, darne leagă amintiri care ne-au facut viața frumoasă ! Prietenilor mei, Ileana Șipoteanu si Cătălin Crișan , îmbrățișari !'.

De asemenea, pe pagina sa se găsesc și fotografii din tinerețea și copilăria sa. Deschide galeria foto de mai sus pentru a afla cum arăta Gabriel Dorobanțu în tinerețe.

Motivul pentru care Gabriel Dorobanțu nu s-a căsătorit niciodată

Deși a fost mere înconjurat de admiratoare, Gabriel Dorobanțu nu s-a căsătorit niciodată și nici nu a vorbit prea mult despre viața lui personală. Potrivit cancan.ro, artistul ar fi suferit o mare dezamăgire în dragoste, ceea ce l-a făcut să evite relațiile sentimentale.

Gabriel a iubit foarte mult o femeie, in tinerete, si a fost foarte dezamagit. L-a parasit. Nu a reusit sa mai iubeasca la aceeasi intensitate si si-a propus sa nu o mai faca vreodata', susține un apropiat al lui Dorobanțu, citat de cancan.ro. Mai mult, cântărețul a recunoscut, într-un interviu, că a preferat să se concentreze pe carieră.

Da, a fost o decizie rationala si asumata. Una pe care nu o regret. Mi-ar fi placut sa-mi intemeiez o familie la tinerete, in perioada aceea cand te indragostesti nebuneste si ti se pare ca toata lumea e a ta. Nu s-a intamplat insa asa si, liber fiind sa-mi construiesc viata exact cum mi-am dorit, am decis ca, pentru mine, cariera e mai importanta', a declarat Gabriel Dorobanțu.

Foto: Facebook

Citește și:

Amănunte halucinante despre moartea artiștilor Doina și Ion Aldea Teodorovici

Dem Rădulescu a lăsat în urmă o fată superbă! Cum arată fiica lui, Irina

Imaginile pe care nu le știai din tinerețea lui Cătălin Crișan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete