De ce nu va merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Alexandru Darie?

Regizorul Alexandru Darie s-a stins din viață la 60 de ani, măcinat de o boală gravă. Fostul director general al Teatrului Bulandra va fi condus pe ultimul drum de familie și prieteni, dar nu și de fosta soție a lui Iurie Darie. Uite de ce nu va merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Alexandru Darie.

Anca Pandrea l-a iubit enorm pe Iurie Darie, tatăl lui Alexandru Darie, dar a mărturisit că, în ciuda relației bune pe care a avut-o cu acesta, nu îl va conduce pe ultimul drum.

De ce nu va merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Alexandru Darie?

În anul 2016, Alexandru Darie a fost diagnosticat cu ciroză hepatică în stadiu incipient și timp de 3 ani, medicii au reușit să țină sub control boala. Deși a primit cele mai bune îngrijiri, starea regizorului Alexandru Darie s-a agravat și acesta a încetat din viață pe 18 septembrie. Anunțul oficial a fost făcut pe pagina de facebook a Teatrului Bulandra, instituție pe care Alexandru Darie a condus-o timp de 17 ani. Deși în spațiul media s-a vorbit despre un transplant de ficat pe care regizorul l-ar fi așteptat, reprezentanții Teatrului Bulandra au ținut să menționeze că nu s-a pus niciodată problema transplantului și că Alexandru Darie nu se afla pe lista de transplant.

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Darie va fi depus vineri, 20 septembrie, la ora 20.00, la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu o pot face până duminică la ora 12.00. Cunoscutul regizor va fi înmormântat duminică, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu.

Deși i-a fost apropiată, Anca Pandrea a anunțat că nu îl va conduce pe ultimul drum pe fiul fostului ei soț, explicând și care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

“A murit acum două ore, m-a sunat familia să mă anunțe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital și nici la înmormântare nu voi merge. După Iura, eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înțelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească.”, a declarat Anca Pandrea la scurt timp după ce Alexandru Darie a murit, potrivit mediafax.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook, libertatea.ro

Citește și:

Cum arată acum prima soție a fostului prezentator Mădălin Ionescu

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

Trupa Pussycat Dolls se reunește la 10 ani de la despărțire

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete