Cine este primul soț al actriței Lisa Bonet? El și Jason Momoa sunt cei mai buni prieteni: “Este ca un frate pentru mine”

Cine este primul soț al actriței Lisa Bonet

Lisa Bonet și celebrul Jason Momoa formează unul dintre cele mai comentate cupluri din showbizul internațional, însă puțini știu că înainte ca cei doi să devină o familie, actrița a mai fost căsătorită o dată. Primul soț al acesteia și Jason Momoa sunt cei mai buni prieteni, iar relația celor doi merge atât de departe, încât se comportă mai ceva ca frații.

Divorțul produce o ruptură în sufletul celor doi parteneri și se întâmplă de puține ori ca aceștia să păstreze o relație de prietenie. În cazul actriței Lisa Bonet, soția lui Jason Momoa, lucrurile au stat complet diferit, iar după divorțul de primul soț, aceasta s-a ales cu un foarte bun prieten.

Cine este primul soț al actriței Lisa Bonet? El și Jason Momoa sunt cei mai buni prieteni

Lisa Bonet a fost căsătorită timp de 6 ani cu Lenny Kravitz, cântăreț, compozitor și producător american. Cei doi au împreună o fată, iar după ce au divorțat, Lisa Bonet și Lenny Kravitz au rămas prieteni. Mai mult decât atât, cântărețul îl tratează pe Jason Momoa ca pe un frate, cei doi având o relație foarte bună.

“Lasă dragostea să învingă. Treci printr-o căsătorie cu cineva, vă despărțiți și este foarte dificil. Dar, eu și Lisa, am depus eforturi și cu timpul am reușit să devenim din nou cei mai buni prieteni. Familiile noastre sunt legate. Îl iubesc pe soțul ei, el este ca un frate pentru mine și îi iubesc și pe copiii lor.”, a spus Lenny Kravitz, potrivit today.com.

Chiar dacă recunoaște că nu i-a fost tocmai ușor să ajungă într-un astfel de punct și că a fost nevoie de foarte multă muncă pentru ca relația lor să fie cea de astăzi, Lenny Kravitz este fericit că pot fi o mare familie și că se pot bucura împreună de momentele importante. Pe Lenny Kravitz și Jason Momoa îi leagă o frumoasă prietenie, bazată pe respect reciproc.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Lisa Bonet, Jason Momoa și Lenny Kravitz.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a împlinit 4 ani! Ce mesaje a primit?

Britney Spears s-a logodit? Cum a fost surprinsă artista la un eveniment monden?

Amna a divorțat. A făcut chiar ea anunțul pe pagina de facebook: Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar…'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete