Cum arată Eva Kiss în prezent, la 34 de ani după ce a părăsit România

Eva Kiss 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Eva Kiss este o cântăreață de origine maghiară, care a făcut senzație în perioada comunistă. Ea este una dintre vocile de referință ale muzicii ușoare românești și este aproape imposibil să nu-ți amintești vocea ei inconfundabilă interpretând magistral piesa “Puterea dragostei”. 

În anii comunismului, făcea parte din elita muzicii ușoare alături de Stela Enache, Marina Voica sau Adrian Romcescu, fiind nelipsită de pe scenă festivalurilor naționale și internaționale.

Pe 1 aprilie 2023 Eva Kiss a împlinit 70 de ani! 'Din păcate timpul nu-l poate opri nimeni dar, după părerea mea, viața are frumusețile ei în fiecare etapă a sa. Am o familie fericită ce m-a sprijinit în viață și în muncă, o profesie care mi-a încântat zilele și nopțile și m-a ajutat să uit că, uneori viața e grea, publicul care mă apreciază, prieteni de nădejde…cred că astea sunt secretele mele', a declarat vedeta.

Eva Kiss a părăsit România în anul 1990

În 1990, părăsește definitiv România, urmându-și soțul care emigrase în Danemarca cu 2 ani înainte. După douăzeci de ani, Eva Kiss a revenit în România la invitația producătorilor unei emisiuni de divertisment.

În vârstă de 69 de ani, Eva Kiss este una dintre persoanele norocoase peste care timpul pare să nu fi trecut. Frumusețea nativă și talentul artistei par să fi rămas neschimbate. Iată cum arată cântăreața acum și cum arăta în anii ’90, înainte de a-și părăsi țara natală.

Pentru a vedea cum arată astăzi Eva Kiss, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Citește și:

Sandra și Michael Crețu, o iubire încheiată?

Acum a încărunțit, dar în tinerețe învârtea femeile pe degete! Cum arăta Mircea Radu pe când era doar un flăcău

Aș vrea iar anii tinereții…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber