Cum arată casa de la țară a lui Bebe Cotimanis. Nu locuiește singur, ci cu iubita: „Se spune că aici sunt cei mai gospodari oameni”

La 67 de ani, actorul Bebe Cotimanis s-a retras la țară. Acesta locuiește în județul Argeș, are acolo o casă spațioasă și o grădină foarte mare.

Lucian Viziru a realizat cel mai recent episod al podcastului său de pe Youtube acasă la Bebe Cotimanis. Ei se cunosc de mulți ani de zile, au jucat împreună în telenovelele românești, la Acasă TV.

Actorul a povestit acum că locuiește într-o comună din județul Argeș, alături de partenera lui de viață. „Suntem în comuna Bogați, sat Glîmbocelu. Se spune că aici sunt cei mai gospodari oameni din Argeș, așa că sunt fericit', a spus el.

Au o casă cu etaj, cu multe camere, foarte spațioasă, dar și o grădină pe măsură. Au multă verdeață, mult gazon și pomi fructiferi. De toate acestea, actorul se bucură alături de iubita lui.

„Iulia Dumitru este partenera mea de viață de vreo 4 ani. Ne simțim foarte bine împreună. Totodeauna m-am temut să stau lângă o actriță. E o chestie dificilă. Jucăm împreună. De regulă vii acasă și zici: Am avut spectacol, am venit acasă, mamă! Dar ea răspunde: Am avut și eu, nu știu dacă ți-ai dat seama', a povestit Bebe Cotimanis în podcast, conform Antena 1.

casa-bebe-cotimanis-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Întrebat despre cel mai fericit moment din viața lui, actorul a explicat. „Nu pot să-ți spun chestia asta. Pentru mine fericirea nu există. Fericirea e drumul spre fericire. Nașterea copiilor. Alea au fost niște momente extraordinare. Alea sunt fericiri carnale, naturale. Restul sunt împliniri. Pe plan profesional mă simt tot timpul împlinit. Pentru că nu am jucat niciodată ce nu mi-a plăcut', a mărturisit Bebe Cotimanis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete