Băiatul Cristinei Bâtlan e antreprenor de succes. Are propria afacere: „A făcut firma lui la 15 ani”

Cristina Bâtlan a devenit cunoscută publicului larg după ce a devenit investitor la „Imperiul Leilor', emisiunea de la Pro TV. Ea deține și brand-ul de încălțăminte Musette. Dincolo de carieră, ea are un băiat, pe Adrian Bâtlan, care are aproape 18 ani.

Invitată la emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV, vedeta a povestit despre fiul ei. „Adi pe la 11 ani abia că știa să meargă singur în parc. Eram niște părinți care îi dădeam bonă, bonă la bonă. Când a făcut 12-13 ani, am zis trebuie să trec peste teama asta tâmpită. Îl trimit singur din China în România cu avionul. L-am pus la business class. N-a știut că are un adult. Am pus pe cineva în avion cu el.

Știam că tot echipajul va avea grijă de el. M-a sunat ‘Tu crezi că chinezul are grijă de mine sau eu de el? ', a povestit jurata de la „Imperiul Leilor'.

Băiatul și-a moștenit părinții, căci el de mic face afaceri. „Adi nu se juca pe calculator, el spunea ‘Mama eu vreau să fac un business. A făcut primul business la 15 ani. Acum are propria firmă', a mai spus aceasta.

baiatul-cristinei-batlan-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Băiatul are aproape 18 ani și este clasa a 13-a la Școala Britanică. El a fost deja admis la două facultăți și adoră viața de antreprenor pe care o gustă de pe acum. ,,Îi place viața de antreprenor, are deja afacerea lui. Și-a făcut singur, singurel companie. Importă niște pantofi mai deosebiți. Normal că are și el acest virus al pantofilor!

Este vorba despre niște pantofi sport, în ediție limitată, niște colecții din acestea mai speciale. Îi cumpără foarte, foarte greu, pe unii la licitații din toată lumea. Îmi place foarte mult că el și-a luat rolul în serios și s-a lovit de greutăți. Îmi spune uneori: „Mama, nu este corect lucrurile să se miște repede? Că noi ne îndreptăm spre digitalizare. De ce să mă amâne și să nu facă documentul ăsta la timp!'. A reușit să se descurce și să impună respect la toate autoritățile statului la care a umblat', a dezvăluit vedeta într-un interviu pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete