Cu ce se ocupă acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au talent”: „Am luat o mică pauză din online o perioadă”

Adrian Țuțu a câștigat primul sezon al emisiunii „Românii au talent' la Pro TV. Acesta e pasionat în continuare de muzică, are planuri mărețe, multe proiecte în derulare.

După de a locuit o perioadă în Focșani, Adrian Țuțu s-a mutat în București, unde are și un studio foto-video. Pentru Libertatea, el a dezvăluit: „Pe plan profesional am reușit să construiesc propriul studio, Mycrewmusic, unde intenționez să fiu producător muzical pentru mai mulți artiști din industrie; tot aici am ridicat și un studio foto-video pentru marketing online, lucrez la ceva material, pregătesc niște videoclipuri, pe lângă am dezvoltat și o firmă de personalizat și de design interior, tricouri, căni, tablori, canvas, cărți de vizită etc., alături de cel mai bun prieten din copilărie BEST ÎN TOWN.

Am luat o mică pauză din online o perioadă, ca să le pot face pe toate așa cum îmi doream, dar în perioada asta am lucrat la foarte multe piese, pentru că fără muzică nu pot să stau și chiar dacă platformele de muzică se mișcă mai greu, o să vin cu niște lansări frumoase!', a declarat Adrian Țuțu.

Nu doar cu cariera lui se laudă, ci și cu viața personală. Adrian Țuțu a recunoscut că iubește și este iubit. „Și pe plan personal am luat multe decizii radicale, pot să spun că m-am așezat, lucru care m-a ajutat foarte mult să mă concentrez mai bine asupra lucrurilor pe care vreau să le fac! Este altceva când ești iubit și fericit pe plan personal, cel profesional merge mult mai bine!', a mai declarat primul câștigător „Românii au talent'.

adrian-tutu-romanii-au-talent-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete