Cum arată acum prima soție a artistului Jorge? Alina are o siluetă de invidiat!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

În anul 2012, Alina Crăciun (acum Laufer – 37 de ani) și artistul Jorge (37 de ani), pe numele său real George, au divorțat.

De mai bine de șase ani, Alina este căsătorită cu omul de afaceri Ilan Laufer. În urmă cu aproape doi ani, tânăra a anunțase că ar vrea să părăsească definitiv România pentru a se mută alături de soț și de fiica ei în Statele Unite ale Americii, la Miami.

Cum arată acum prima soție a artistului Jorge? Alina are o siluetă de invidiat!

După divorț, atât Alina, cât și Jorge s-au recăsătorit. Tânăra este acum extrem de fericită alături de familia sa, lucru vizibil și pe conturile sale de socializare. Imagini în GALERIA FOTO!

În fotografiile publicate, Alina este mereu cu zâmbetul pe buze. Jorge și-a refăcut și el viața alături de Ramona, iar cei doi au împreună un fiu, David.

Ce mărturisea Alina imediat după despărțirea de Jorge?

„E adevărat că Jorge s-a răcit în ultimul an. Toată lumea ne percepea ca pe un cuplu care dădea bine. Toți spuneau că păream perfecți. Noi eram un cuplu minunat.

Într-o căsnicie traversezi diferite momente. Pot să intervină tot felul de probleme. Ajungi să lași viața de cuplu deoparte. Altele au fost prioritățile și am lăsat relația deoparte.

Nu mai comunicam. Când ajungeam acasă, el stătea la calculator, iar eu stăteam cu fetița. Jorge s-a retras în lumea lui.

Pentru Karina am acordat o altă șansă relației noastre. Dar nu am reușit să facem căsnicia să funcționeze.

La început a fost o pauză, apoi a devenit ceva permanent. Ne-am distanțat. Eu am insistat sa nu ne mai vedem și sa nu mai vorbim atât de des, asa mi-a fost mai ușor sa ma despart', a spus Alina atunci.

Foto: Facebook

Citește și:

Ți-o mai amintești pe Andreea Liptak, prezentatoarea știrilor Pro TV? Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele fostei știriste!

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească 14 kilograme? Are o regulă pe care o respectă cu strictețe: În weekend…

Cameron Diaz, de nerecunoscut la 5 ani după ce s-a retras din lumea filmului. Cum a fost fotografiată?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete