Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească 14 kilograme? Are o regulă pe care o respectă cu strictețe: “În weekend…”

Cele două sarcini și-au pus amprenta asupra siluetei ei și deși de multe ori a fost criticată pentru felul în care arată, Gabriela Cristea a decis să ignore comentariile răutăcioase. De când a devenit mamă pentru a doua oară și până în prezent, Gabriela Cristea a reușit să slăbească 14 kilograme și nu se oprește aici. Vedeta are o regulă pe care o respectă cu strictețe și se pare că aceasta dă cele mai bune rezultate. 

În timp ce majoritatea femeilor fac eforturi mari pentru a scăpa rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, apelând la diete drastice, Gabriela Cristea nu își dorește să forțeze lucrurile, ci din contră, așteaptă ca procesul de slăbire să își urmeze cursul firesc.

Cum a reușit Gabriela Cristea să slăbească 14 kilograme?

După o perioadă în care s-a ocupat doar de creșterea celor două fetițe, Gabriela Cristea s-a întors pe micul ecran, ceea ce înseamnă că este din nou în atenția publicului. Pentru că și-a propus să slăbească sănătos, vedeta a spus că urmează un regim cu ajutorul căruia a slăbit mai bine de 14 kilograme, dar pentru a evita apariția frustrărilor, Gabriela Cristea are o regulă pe care o respectă cu strictețe. Vedeta a dezvăluit că doar în weekend își permite să trișeze, iar acest lucru o ajută să nu se abată de la regimul de slăbit în timpul săptămânii.

“De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani. Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească. Mi se pare în regulă dacă o dată pe săptămână, să zicem, îți rezervi o masă – eu prefer sâmbăta sau duminica, dacă avem musafiri sau ieșim undeva – la care să mănânci lucruri pe care nu le-ai mâncat în timpul săptămânii. Așa că în weekend îmi permit să trișez cu un dulce sau poate un pahar de vin.”, a spus Gabriela Cristea, potrivit libertatea.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Gabriela Cristea.

Foto: facebook

Citește și:

Ghicește în ce oraș împodobește Fuego bradul, anul acesta

Fiica lui Catrinel Menghia a împlinit 8 luni! Ce frumoasă este Caroline!

Familia Regală, supărată pe Meghan Markle și Prințul Harry? Detaliul care dă de bănuit!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete