Ți-o mai amintești pe Andreea Liptak, prezentatoarea știrilor Pro TV? Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele fostei știriste!

Fosta prezentatoare a știrilor Pro TV Andreea Liptak și soțul ei, Răzvan Spiridon, au părăsit de câțiva ani lumea televiziunii și s-au orientat spre o afacere cu cosmetice. Împreună, cuplul are două fiice, Maia și Sofia.

Andreea LiptakSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 14

Imagini cu Maia și Sofia în GALERIA FOTO!

Andreea Liptak a lucrat 6 luni fără să fie plătită la Pro TV Arad

„Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad.

Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte.

Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la Pro TV Arad în urmă cu 20 de ani, ca să îmi câștig existența.

Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în Pro TV fără un ban, pentru că, pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă”, a scris Andreea Liptak, în urmă cu ceva timp în mediul online, potrivit VIVA!.

„Vreți să vă spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat?”

„Am fost chemată în București după 3 ani de muncă în redacția din Arad și am plecat, sperând la un salariu mai bun și o viață decentă.

Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred!

Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate.

Faceți calculul! A fost banca de vina? Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit.

Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată.

A murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a sprijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi.

Vreți să vă spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat?

De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a continuat Andreea.

„Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus”

„Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține.

Ne-am lăsat recrutați într-o afacere de network-marketing, multi-level, că să putem supraviețui rămânând etici.

Un model de business de care au fugit toți corporatiștii din jurul nostru pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!).

Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor.

Mă uitam în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm.

Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, a mai scris Andreea Liptak.

Foto: Facebook

Citește și:

Cum se mențin actrițele Jennifer Aniston și Reese Witherspoon în formă? Au spus care este secretul siluetei lor suple!

Lady Gaga a fost scăpată din brațe de un fan în timpul unui concert. Diva a căzut printre spectatori și s-a lovit puternic la coloană

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete