Cum arată acum Mihaela Cernea ex-Class? Are 42 de ani și este profesoară de canto

Trupa Class

În 2019 s-au împlinit 25 de ani de la înfiinţarea trupei Class. Mihaela Cernea, una dintre solistele acesteia, este o femeie cât se poate de împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț iubitor și doi copii superbi.

Mihaela Cernea are 42 de ani şi este căsătorită cu pictorul Costin Craioveanu. Împreună, cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (14 ani) şi Leia (11 ani).

Cum arată acum Mihaela Cernea ex-Class?

Momentan, artista se ocupă de textele pieselor pe care le cântă fiul lor. Mihaela este antrenor vocal la o şcoală de canto şi, ocazional, când se reîntâlnește cu Vlăduţ şi Florin, doi dintre membrii trupei Class, cântă la evenimente speciale.

În rest, Mihaela petrece mult timp în studio, unde produce piese pentru alţi artişti, scrie VIVA.ro.

Leon, fiul Mihaelei, este un toboşar talentat, asemeni bunicului său, celebrul Mişu Cernea, iar fosta solistă a trupei Class îl susţine și este extrem de mândră de el.

„Leon este foarte talentat. Iubeşte rockul, deşi în casa noastră nu se ascultă acest gen de muzică.

Fiica mea, în schimb, vrea sa devină pianistă”, spunea Mihaela Cernea, în urmă cu câţiva ani, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

„Îmi place să-i vad cum își formează singuri niște personalități foarte bine conturate și îi încurajez să facă ce le place mai mult.

Dar, în același timp, îi încurajez să înțeleagă și că au responsabilități pe care trebuie să le ducă la capăt.

Sunt foarte diferiți unul de altul, dar amândoi o să se transforme în niște oameni lângă care o să-ți placă să stai. Sunt sigură de asta”, mai spunea Mihaela pentru Kudika.ro, în urmă cu ceva timp.

Nu îi lipsește scena

Mihaela susţine că nu îi lipseşte scena și că este foarte fericită în studio, producând muzică pentru alţi artiști.

„Viața noastră e … nu știu cum să zic, că e greu să o compar cu alte vieți. E cu momente foarte mișto.

E cu haos, cu liniște, cu nervi, cu multe râsete, cu țipete. Habar n-am, cred că e la fel ca la alții. Poate puțin mai intensă.

În timpul liber mergem toți să facem sport. Fiecare cu sportul lui. Iarna mergem la ski, vara prin tot felul de cătune și golfulețe în Grecia, plus Delta”, mai spune Mihaela pentru Kudika.ro.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Dana Săvuică a vorbit sincer despre cariera în modelling și televiziune: „Când eşti femeie, indiferent de cum arăţi sau ce vrei să faci în viaţă, vei avea şi acest sentiment că trebuie să dovedeşti mai mult'

În tinerețe, Ducu Bertzi a frânt multe inimi. Ce l-a convins pe charismaticul artist să se oprească la Theodora și să se așeze la casa lui

Au divorțat în urmă cu 20 de ani, dar acum se înțeleg mai bine decât niciodată. Uite ce spune Claudiu Istodor despre Maia Morgenstern: Alta ca ea nu există

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete