Cum arată Dr. Quinn la 72 de ani și care e drama care i-a marcat viața

Jane-Seymour

Jane Seymour a fost o răsfățată a scenei și a filmului timp de 50 de ani. Joacă de când era o adolescentă timidă, a făcut un rol memorabil alături de Christopher Reeve în Undeva, Cândva, și a fost printre primele actrițe care a a jucat într-un serial de mare anvergură, în rolul unei doctorițe, căruia indirect i-a dat numele personajului: Dr. Quinn.

Deși zâmbetul ei strălucitor se poate traduce printr-o viață plină de evenimente remarcabile și răsfăț, dincolo de fericirea expusă la poze, viața actriței Jane Seymour nu a fost tocmai ușoară.

Într-un interviu acordat publicației today.com, actrița a recunoscut că la Hollywood se ajungea deseori la o practică imorală prin care se distribuiau rolurile importante. Aflată la începutul carierei, un mare producător de la Hollywood a agresat-o sexual, a intimidat-o și a amenințat-o că nu va mai pune piciorul pe un platou de filmare.

EXCLUSIVE: * No Ireland *
Jane Got A Gun! Jane Seymour Filming “Harry Wild” In Bray, Co. Wicklow, IrelandSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Urma să primească rolul principal într-o producție cu buget uriaș, iar producătorul a chemat-o la reședința lui să-i dea “niște indicații prețioase” își amintește actrița.

“Era unul dintre cei mari mari producători de film de la Hollywood, dacă nu chiar cel mai mare. Nu-i dezvălui numele… a murit, oricum, cu ceva ani în urmă. Aveam 20 de ani si o chemare evidentă pentru marele ecran. M-a chemat acasă la el, chipurile, să-mi ofere un rol principal, și unde trebuia să ne întâlnim cu întreaga echipă din distribuție. Acolo, însă, nu era nimeni. De cum am intrat m-a copleșit cu atenții, gesturi explicite și complimente. Până când mi-a pus mâna pe coapse și m-a strâns în brațe. Mi-a spus că sunt cea mai potrivită pentru rol, dar trebuie să fac tot posibilul să-l merit…”

L-a refuzat cu brutalitate și imediat apoi a fost amenințată că viața ei profesională se va încheia. Așa s-a și întâmplat. Jane Seymour, la începutul carierei, a părăsit, umilită, Hollywoodul și s-a stabilit în Anglia. La un an după acest incident, s-a întors în cetatea filmului, l-a reîntâlnit pe producător, care uitase incidentul, ba chiar habar nu avea cine era tânăra din fața lui…

De atunci a avut grijă ca niciodată să nu mai rămână singură cu el într-o încăpere fără nimeni prin preajmă.

A primit atunci rolul care avea s-o consacre ca pe-o mare actriță, de o tulburătoare sensibilitate: Undeva, Cândva, un film care a făcut istorie.

Foto: Hepta/ Profimedia

Citește și:

Andreea Esca, despre momentul în care a devenit mamă: Prima imagine când m-am trezit din anestezie a fost faţa lui Cătălin Radu Tănase'

Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete