În tinerețe, a jucat roluri marcante care i-au adus celebritatea! Cum arată la 66 de ani actrița care a jucat-o pe Fecioara Maria în filmul „Iisus din Nazaret”

Olivia Hussey a fost una dintre cele mai frumoase actrițe care au interpretat-o pe Fecioara Maria într-un film despre viața lui Iisus Hristos. Este o actriță britanică cu origini argentiniene, iar în tinerețe era de o frumusețe răpitoare.

Astăzi, Olivia are 66 de ani, însă nu și-a pierdut farmecul de altă dată. Ea a jucat rolul unui personaj biblic în celebrul film „Iisus din Nazaret' (1977), în regia lui Franco Zeffirelli. Pe atunci, ea avea doar 26 de ani.

Cu toate acestea, rolul care a ajutat-o să devină faimoasă în întreaga lume a fost cel din filmul „Romeo și Julieta', care a fost ecranizat în anul 1968. În acea perioadă, Olivia Hussey avea doar 15 ani.

Cum arată la 66 de ani actrița care a jucat-o pe Fecioara Maria în filmul „Iisus din Nazaret'

La începutul anilor 80, ea a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. În acea perioadă, Olivia Hussey a fost curtată de numeroși bărbați printre care se numără și Dean Paul Martin, fiul celebrului cântăreț Dean Martin, conform okmagazine.ro. Cei doi s-au căsătorit în anul 1971, însă au divorțat în 1978.

Actrița a mai fost căsătorită și cu un muzician japonez, Akira Fuse. În anul 1991, ea a ajuns pentru a treia oară în fața altarului, alături de rockerul american David Glen Eisley. Are trei copii.

Recent, Olivia Hussey și-a îndeplinit un vis mai vechi și anume acela de a interpreta-o pe Maica Tereza, într-un film.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Olivia, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com, northfoto.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Îngrijește cu atenție nouă pisici și doi căței! Carmen Tănase, despre pasiunea ei arzătoare pentru animale: „Le dau și din mâncarea noastră de la masa de Paște'

Cum se simte prințul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, după operația suferită la șold?

Mirela Vaida, surpriză de proporții pentru fanii săi! Va interpreta rolul „Donnei' în musicalul „Mamma Mia'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati