Cum arată astăzi Susan Walker, fetița adorabilă din filmul Miracolul de pe Strada 34? Transformarea este spectaculoasă!

Mircolul de pe Strada 34 este unul dintre cele mai populare filme de Crăciun. Acesta spune povestea unei fetițe pe nume Susan Walker pe care Moș Crăciun reușește să o convingă că sărbătoarea Crăciunului este una reală. La 24 de ani de la lansarea filmului, actrița care a dat viață personajului este complet schimbată, iar transformarea ei este spectaculoasă.

Susan Walker, fetița adorabilă din filmul “Miracolul de pe Strada 34”, a reușit să emoționeze pe toată lumea cu gingășia ei. Personajul a fost interpretat de actrița Mara Wilson, aceasta fiind celebră și pentru rolul Matilda Wormwood din filmul Matilda.

Cum arată astăzi Susan Walker, fetița adorabilă din filmul Miracolul de pe Strada 34?

Cu toate că rolurile pe care le-a interpretat în copilărie ar fi putut pune bazele unei cariere de succes în lumea cinematografiei, un eveniment nefericit a determinat-o pe Mara Wilson să renunțe la actorie. După ce a jucat în filmul “Matilda”, actrița și-a pierdut mama și deși a mai acceptat să joace în câteva filme după acest moment dificil din viața ei, Mara Wilson a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

“Nu mi-am dorit niciodată să ajung faimoasă. Am crescut în Los Angeles și rolul de actriță a fost mai mult un hobby. Danny DeVito a luat filmul Matilda și a mers la mama mea care era pe moarte, pe un pat de spital, pentru ca ea să aibă ocazia să îl vadă.”, a povestit  Mara Wilson, potrivit thesun.co.uk.

Vezi si cele mai frumoase filme de Craciun!

După o pauză lungă, Mara Wilson a jucat recent în serialul de televiziune BoJack Horseman și a lansat cartea “Unde sunt acum”. Actriță și scriitoare americană, Mara Wilson este populară pe Twitter, aceasta fiind urmărită de 425.000 de persoane în mediul online.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mara Wilson, actrița care a interpretat-o pe Susan Walker în filmul “Miracolul de pe Strada 34”.

Pentru cei mici, gasesti aici cele mai bune filme de Craciun pentru copii!

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Ce-și doresc vedetele să le aducă Moș Crăciun

Ce diete țin vedetele înainte de Sărbători

Mama lui Meghan Markle provoacă un nou scandal în familia regală britanică

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete