Cum arată actrița care va juca rolul păpușii Barbie în filmul dedicat acesteia?

Păpușa Barbie este jucăria la care fiecare fetiță a visat în copilărie, iar pentru cei care s-au întrebat măcar o dată cum ar arăta celebra jucărie în realitate, răspunsul vine din partea companiei Mattel şi studioului Warner Bros care au colaborat pentru a aduce personajul pe marile ecrane. Astfel, o celebră actriță va juca rolul păpușii Barbie în filmul dedicat acesteia.

Păpușa Barbie va prinde viață într-un film care va fi difuzat în cinematografe. Dacă până acum a fost prezentată doar în filme animate, de această dată, rolul păpușii Barbie va fi interpretat de o actriță, aleasă astfel încât să se apropie cât mai mult de aspectul celebrei jucării.

Cum arată actrița care va juca rolul păpușii Barbie în filmul dedicat acesteia?

Actrița care va juca rolul păpușii Barbie în filmul dedicat acesteia este Margot Robbie. Părul blond, ochii albaștri și silueta suplă i-au făcut pe producătorii filmului să o considere pe actriță potrivită pentru a intra în pielea personajului.

“Păpușa Barbie promovează încrederea, curiozitatea și comunicarea pe tot parcursul călătoriei copilului spre autocunoaștere. De-a lungul celor 60 de ani, Barbie i-a inspirat pe copii să se imagineze în roluri ambițioase de prințese sau președinți. Sunt onorată să preiau acest rol și să produc un film care cred că va avea un impact extrem de pozitiv asupra copiilor și publicului din întreaga lume.”, a spus Margot Robbie, potrivit variety.com.

Margot Robbie este o actriță australiană, are 28 de ani și o experiență vastă în domeniul cinematografiei. Actrița a mai jucat în filme ca “The Wolf of Wall Street”, “About Time” sau “Suicide Squad”.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată actrița care va juca rolul păpușii Barbie în filmul dedicat acesteia.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Gabriela Cristea, probleme serioase de sănătate: Am fost foarte rău'. Uite de ce va fi nevoită să nască înainte de termen

Motivul pentru care actorul Ovidiu Cuncea a luat-o pe calea bisericii

Cine este noua iubită a lui Jim Carrey? Cei doi au pășit împreună pe covorul roșu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete