Gabriela Cristea, probleme serioase de sănătate: “Am fost foarte rău”. Uite de ce va fi nevoită să nască înainte de termen

Gabriela Cristea, probleme serioase de sănătate

Gabriela Cristea va deveni mamă pentru a doua oară în luna martie a acestui an, motiv pentru care este preocupată ca în această perioadă sarcina să decurgă perfect normal. Deși a acordat o atenție deosebită sănătății, Gabriela Cristea a întâmpinat probleme serioase la acest capitol și a ajuns la spital.

Problemele de sănătate apărute în timpul sarcinii reprezintă un motiv de îngrijorare pentru viitoarele mămici, existând riscul ca boala să afecteze buna desfășurare a sarcinii. Din acest motiv, Gabriela Cristea a mers de urgență la spital pentru a primi ajutor de specialitate.

Gabriela Cristea, probleme serioase de sănătate

În Ajun de Crăciun, Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor, asta după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit vizibil.

“Am fost foarte rău, laringită virală cu disfonie totală, adică fără voce. (…) Nu puteam să articulez deloc. În Ajun de Crăciun, după ce am terminat de făcut bradul, i-am zis lui Tavi să mergem la spital. Nu mai puteam să respir. Îmi făceam probleme să nu aibă copilul de suferit, să nu aibă suficient oxigen și așa mai departe. Fiind gravidă, m-au consultat doi medici. Un medic pe partea asta de respirație, dar și medicul ginecolog. (…) Lucrul care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic.”, a povestit Gabriela Cristea în emisiunea “Xtra Night Show”.

Pentru că mai este foarte puțin și va deveni din nou mamă, Gabriela Cristea a vorbit despre sarcină. Vedeta va fi nevoită să nască înainte de termen, mai exact cu 2-3 săptămâni mai devreme, această măsură fiind luată de medici pentru a preveni apariția complicațiilor.

“Eu nasc în martie, undeva pe la jumătate. Eu va trebui să nasc mai repede pentru că nu am doi ani între cezariene și atunci, de pe la 37 de săptămâni încep să mă monitorizeze aproape zilnic pentru că există riscul de ruptură de uter. Voi naște pe la 37-38 de săptămâni. 40 de săptămâni este termenul maxim. O să nasc cu 2-3 săptămâni mai devreme, vedem la momentul respectiv.”, a spus Gabriela Cristea în emisiunea “Xtra Night Show”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Gabriela Cristea.

Foto: facebook

Citește și:

Motivul pentru care actorul Ovidiu Cuncea a luat-o pe calea bisericii

Andra a mărturisit cum a început relația cu soțul ei, Cătălin Măruță

Ce funcție importantă i-a oferit regina Elisabeta a II-a ducesei de Sussex? A dovedit încă o dată că are încredere deplină în Meghan Markle

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete