Cum aplici tușul în această primăvară pentru a-ți scoate ochii în evidență?

Cum aplici tușul în această primăvară pentru a-ți scoate ochii în evidență

Tușul este trucul de frumusețe la care femeile apelează de fiecare dată atunci când își doresc să evidențieze zona ochilor, dar nu au suficient timp la dispoziție pentru a realiza un machiaj elaborat.

Aceste codițe negre conturează discret ochii și reprezintă machiajul care poate fi purtat cu ușurință la birou, dar și atunci când trebuie să ajungem la un eveniment, dar nu avem prea mult timp la dispoziție pentru a ne aranja.

Cum aplici tușul în această primăvară pentru a-ți scoate ochii în evidență?

Dacă până acum doamnele și domnișoarele suspinau după machiajul cat-eye, încercând să aplice tușul cât mai corect, tendințele în machiaj scot în evidență o nouă modalitate de a aplica tușul. Această nouă tehnică a fost denumită “eyeliner amprentă” și a fost testată de o mulțime de femei, în special de vedetele internaționale, potrivit thesun.co.uk.

Această nouă metodă de a aplica tușul se concentrează foarte mult pe zona exterioară a ochiului. Liniile sunt mai groase și foarte puternic evidențiate în colțul exterior, iar dacă până acum eram obișnuite cu acele codițe ascuțite, această nouă tehnică optează pentru o formă ușor rotunjită. Specialiștii sunt de părere că aplicarea eyelinerului prin metoda amprentă este mult mai simplu de realizat, chiar și de către persoanele care nu au prea multă experiență atunci când vine vorba despre machiaj. Pentru că nu mai este nevoie de codițe realizate perfect, acest tip de machiaj poate fi obținut în doar câteva minute, reprezentând o soluție pentru acele momente în care suntem pe fugă, dar ne dorim să arătăm impecabil.

Fie că folosim tușul colorat, fie că optăm pentru cel clasic, negru, acesta machiaj va pune ochii în evidență.

Foto: instagram, shutterstock.com

Citește și:

Cum să scapi de mătreață cu ajutorul unui castravete? Părul rămâne curat și strălucitor

3 tunsori care vor face furori în această primăvară. Ce să alegi dacă îți dorești un look fresh?

Alimentele care previn ridurile. Consumă-le cât mai des pentru ca pielea ta să rămână tânără mai mult timp

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete